|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Ajde care nadji mi kontakt od tog menadzera........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa majku mu...pa i mi imamo jezik, pa valjda smo procitali neku knjigu u zivotu da mozemo razgovarati sa gazdama...
Ma kakvi manageri, mogu da uzmem nekog samo za Zapad jbg, tamo nemam nikog...za ove nase prostore mi ne treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Ma hebo menadzera bolje platiti dvojicu momcina da nosaju kutije :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
ljudi, mislim da cete se sje.at kad ovo cujete!!! jedan moj prijatelj mi je pricao da isto tako u svom gradu ne moze da nadje tezgu zbog ''UMJETNIKA'' koji sviraju jednu noc za 15 km (7.5 eura)... pa hajd ostani normalan... takvi nam svima spustaju cijenu, prije ce gazda takve zvat, nego nas koji trazimo po 50 eura... jbg...
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Ja ih znam gomilu koji rade za 1000 dinara...
Neshto vishe od 10e. I to rade od 20 sati uveche pa do jutra... I jbg... Preuzmu posao jer su badava... A ljudi k'o ljudi... Retko ko primeti razliku u kvalitetu... Samo da znaju pesme, i da je veselo...
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tesla ti si iz BG-a,mozda i znas pevaca o kome pricam (taj koji radi sa tim menadzerom)..momak je dosao iz bora da studira,poceo da pevusi,igrom slucaja se upoznao sa DOTICNIM menadzerom i....i ,slusaj sad,vlasnik je kafica na slaviji (necu da ga imenujem da ne bi bila reklama),vozi Fiat Stilo,snimio je vec 6 pesama,ostale mu jos 2 i izdaje album...studije ,normalno,zajeb'o...(a uopste nije neki punisic,bar nije bio kad je dosao,znaci samo tezge)
pa ti vidi...a ako mi bilo sta od ovoga ne verujes,idemo sutra kod njega na pivo u lokal pa ga pitaj ko mu je menadzer,mozda ti i da broj tel ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dolazite, kako, tezgi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|