|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja tražim tezgu ovako...
Sjedim kući,plačem,samom sebi se žalim,jer ih NEMA!!! Žalosno koji sve šupci sviraju kod nas a 80% neznalica a zarađivaju i po 150-200eur na noć... Znam da je i kod Vaxtera isti problem a i kod drugih kolega... I šta čovek da radi kad nema tezgi?Investra se u instrumente a seronje sa kantama puštaju fajlove ili bajagi svirkaju,a pjanog naroda zabole dupe za kvalitet...žalosno...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Drugari,u pravu ste potpuno,zasad jeste tesko za tezge ali nije to nejveci problem,nego je problem sto se ta takozvana gamad i neznalice razmnozavaju i hvataju zamah sve vise,dakle ne vidi se u skorijoj buducnosti boljitak...nazalost,mislim da sam u pravu,a voleo bi da nisam!
Pozdrav svima!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ovo leto nesto slabo posla. Bili smo u CG da radimo na moru pa poceo gazda da drka za isplate i ja ga napusim i dodjem lepo kuci. Nego zadnbje vreme sve manje posla mozda bude bolje na jesen jebem li ga. Tako mi i pade na pamet da li da potrazim menadzera mada nisam nikad tako radio. No ajde evo i leto je pri kraju valjda ce biti bolje........ mada i ne zalim se mnogo jer ova godina je bila (ako izuzmem leto) i dobra.........
pozzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma menadzer je dobra stvarcica,ali treba naci i DOBROG menadzera..
jbg pa i to je posao ko i nas,dobar menadzer mora da zna brate mmnnoooggooo ljudi i onda samo spaja. e sad, menadzer koji drzi dosta benda i ima dosta posla ne ugradjuje se mnogo pa lako pronalazi gazu,oni koji slabo rade,da bi nadoknadili slab posao pa ako je bend rakao 200e gazu,on kod gazde kaze 350e i ovaj ga odjebe i svi sede kuci zbog njega... ja nemam menadzera,ali prosli vikend sam pratio jedan bend koji ima svog menadzera. radili u jednoj diskoteci na palicu,gaza bila 500e,a nas je bilo cetvoro i svako je dobio 100e. znaci i menadzer je toliko stavio u dzep a sedeo celu noc i zajebavao se sa gazdom...pa ti sad vidi buraz... ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uvezi menedžera...
VEĆINA tig grebatora kad pravi ugovor uzima 25% (ili po domaće četvrtinu) pogođenog posla...Dakle koliko god izvuče od gazde,25% je njegovog...U suštini ništa ne radi a uzima pare...TO govorim za većinu,a ima i većih grebaroša koji uzimaju još veće pare...Moj pjevač DEJAN,je imo ponudu Decembra da ide za Australiju,i ja s njim,ali menedžer hoće 30% sve zarade,i još da gazda i njeu platikartu za dole...I šta da se doda,svaki gazda koji hoće muziku ili pjevača mora da plati troškove i za menedžere...Žalosno...A najgore je ako podpišeš ugovor za godinu dana,SVE tezge (dakle i privatne koje sam pogodiš-svadbe,rođendane,itd...) po ugovoru i od toga uzima procente...I kad čujem: "da mi je menedžera"...Pa menedžer nezna da prdne na tipku ili na mikrofon,a zarađuje ko i ti...Ne znam,svako ima drugačije mišljenje o tome,moje je ovako kako sam napiso...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
mada,Alix, ima ovde po BG-u stvarno dobrih menadzera,veruj mi. moj drug je sklopio ugovor sa stvarno dobrim menazerom koji ih covece non-stop puni poslom. oni (moji drugovi iz tog benda) imaju ovakvo razmisljanje o tome:"brate,on nama da nasu cenu i mi smo zadovoljni,a ako je on sposoban da preko toga uzme i 1000e to je njegovo"...mozda su i u pravu jbg...a kazem ti,od nove godine do sada nisu imali ni jedan prazan vikend...pa sad vidi.a on im je to i obecavao kad su podpisivali ugovor (sto je meni bilo MNOGO sumnjivo),kad imaju prazan vikend on ce im dati iz svog dzepa ko da su radili... tako da ima i dobrih,
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Ajde care nadji mi kontakt od tog menadzera........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma jebes svirku ajmo na Pivo,salu na stranu ovo su ozbiljni problemi,i na severu Srbije je sranje,sve gore od goreg,ova godina je losija za 30% od prosle,ali plivamo i ne damo se tako lako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A sta mislite da se uvezemo svi po oblastima, pa da jedni drugima nabacujemo tezge, dovoljno je da se prijavite gdje zivite, i dokle ste spremni da idete na tezgu, sve zavisno sta zelite da radite, kafana, klub, svadba, krstenje...
Ako se dobro razmisli o ovoj temi, moze da se napravi sistem, da jedni drugima sredjujemo posao... Ja znam po sebi, imam jos dvojicu kolega, koji sviraju isto kao ja, mi sviramo po kaficima, i nabacujemo jedni drugima tezge, i uvijek imamo posla. Evo npr, ja sam spreman da idem do Loznice, Zvornika, Brckog, Sr. Mitrovice, Samca...
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
hmm djoleBN dobra ti je ta ideja i trebate se jaranski dogovarati i jedni drugima stimati tezge.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dolazite, kako, tezgi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|