|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.11.2007
Downloads: 82
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav,
Dolazi nam jedan svirac dali da mu rentamo korg triton extreme 88 keys. Znam da nasi svi sviraju 61 keys dali ima velike razlike? Treba mi profesionalan odgovor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
nema u nicemu razlika osim u tipkama,88 tipaka su otezane znaci klavirske iako misli svirat folk onda zaboravite tih 88 i uzmite mu 61 ili 76 tipaka!
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1690
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
da imam dva Tr ,ali na svakome razlicite semplove tako da je to kao dvije druge klavijature ,a jos su nove tako sam odlucio nisam znao sta vise uzet probao sam dosta toga i skuplje ,ali ovo mi nekak bolje pasalo ok pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pa da, bolje imat 2 Tr-a nego još jednu SD karticu sa samplovima.
Stvarno jako je mala razlika između 7 € i cca 750 €. ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako momak ima pare,neka uzima...I kod nas je bio muzičar (svi ga znaju) što je sviro na 2 Classica a tad je jedan Classic bio-vaaaauuu...Pa šta onda?Ko ima masla,on i muda masti...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.01.2013
Downloads: 0
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
Ja pocinjem sa muzikom i novim terminima pa moze li neko da mi objasni, sta je to "sempler"...hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
sempler to ti je ko ono kod situacija kada si čo'ek nešto na živčanom sistemu ono nekako pobudali kada se natakari na tebe, ti na njega djeluješ semplerom i situacija za čas se smiri,znači kada se on natakari na tebe ti ga sempliras i situacija se smiri...
![]() ![]() ![]() a sad ozbiljno... -sampler su sprave koje citaju odnosno prave semplove a sad ce bit pitanje sta je sample... -sample je ono kad imas klavijaturu a da ti je da kad sviras izlazi zvuk harmonike npr,a ti uzmes harmoniku mikrofon i snimis u sampler i ti kad sviras na klavijaturi ono ispadaju oni zvukovi koje si ti snimio mikrofonom harmoniku,taj zvuk je sample moze li jednostavnije ? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | BECO (04.02.2013) |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2013
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Moj predlog, za aranzer Roland G1000 ili Em2000, posto ves imas dobre sprave za solo, nisu skupi a rade ritmicki odlicno, a ako hoces samo jednu spravu da nosis moj predlog pa80 sa karticom od 16mb.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne slazem se sa kukijem,pa60 je mnogo bolji od pa50,pocevsi od dirki pa nadalje,ipak je pa50 kineska proizvodnja,a pa60 ima boljih kvaliteta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2011
Mjesto: Varaždin
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540
![]() |
![]()
Moja greška nisam obratio pozornost na datum objave, jer je kolega prije mene "dignuo post iz mrtvih"... hvala na obavjesti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, koji, uzet |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|