|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Terce radis kako ti dusa hoce....U LIVE modu imas toliko mogucnosti da je to strasno...
Ja sam LIVE modu na tercama na jednom broju postavio 7 terci i na klizacima odredjujem koja ce kad da svira.A mozes jos 512 postavki da uradis. To je i vise nego dovoljno........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
potrebnim opcijama i parametrima.......
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Mesec dana nerviranja i kad provališ ima da bude vrh vrhova...jesam li u pravu Brate? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Jesi brate....tacno tako si mi reko.....
A ja nisam ni znao da je on odradjen slicno kao Xp30.I za manje od mesec dana ce G6 biti potpuno operativan za rad..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Najzad je tema malo zivnula!
Probajte da doradite boju na INT 832 To je Tenor Sax jako dobar mislim da lici na narodnjacki,pozarevacki ili kako vec, moze sve da se svira na njemu ,malo falsira al je dobar! Pitam se kolkiko jos boja ima koje nisu izbacene napolje (ako znate neku napisite mislim da ako svako upise po jednu mozda ubrzamo proces koji je postao izgleda nezaustavljiv)!Ja sam mislio da samo synt boje nisu sve napolju kad ono ima tu svega.Sve sto sam mislio da ova klavijatura nema ona ustvari ima ali je iza coska. Promijenjeno od bandza (21.08.2008 u 15:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Probajte malo bouzuki doradit,uz malo dotjerivanja netreba ni sempl.......
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo ja imam prijedlog...
Tko kako izvuče neki patch koji je "sakriven", neka "okači" project pa da se svi častimo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li ste otkrili kako bi islo kad bi hteli medjusobno da razmenimo fabricki pravljene ili prepravljane boje!?
Ja sam otkrio foru preko Librarian-a (program koji se dobija uz Fantom G tj. jedan od dva koja su na cd-u) Ako je ko raspolozen neka javi neku informaciju! Evo objasnjenja za razmenu fabrickih boja. U Folderu SND koji se nalazi medju skupinom Foldera u jednom projektu postoji fajl FANGSND.SVD koji je uvek oko 3,5 Mb otprilike! Taj fajl bi trebali da razmenimo. A evo kako se radi: 1.Otvori se program Fantom-g Librarian 2.Onda na OPEN funkciju se otvori FANGSND.SVD fajl iz svoje klavijature recimo sa USB-a ili sa HD-a (bitno je samo da je to zadnja postavka PROJECT-a sopstvene klavijature) 3.Onda se isto na OPEN otvori i neki drugi fajl sa bojama(PROJECT sa bojama koje vam je neko dao) 4.Onda na ekranu imaju dva prozora(sopstvene i tudje boje) 5.Iz prozora sa kojeg hocete da kopirate boje izabrete iste idete select levim klikom misa na boju koju hocete da kopirate i idete na funkciju COPY 6.I zatim u prozoru(prozor sa sopstvenim bojama) gde hocete da kopirate boju idete na INSERT (to mu dodje kao PASTE opcija) !!!! COPY i INSERT se nalaze na EDIT padajucem meniju!!!! 7.kad se zavrsi sa COPY- INSERT delom posla onda svoj fajl snimite bez menjanja imena i ostalog i kao takav ubacite u backup-ovan FOLDER PROJECT-a (tacnije u svoj PROJECT u SND folder odakle ste i uzeli FANGSND.SVD i vratite u klavijaturu i idete na restore i to je to! Takodje je u ovom programu na isti nacin moguce i menjati mesta bojama u SINGLU a da to kasnije kad se vrati u klavijaturu ne poremeti nista u LIVE modu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dali bi netko htio poslat mi drivere sa cd-a od fantoma jer ja ga nemam pa nemogu ni spojit kljavu na komp???
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|