|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
E80 nema sempler ali zato podrzava SRX prosirenja od Fantoma x u koja su snimljeni semplovi fabricki i ne mozes da menjas sadrzaj kartice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Sinisa ako imas slucajno neki demo ili neku svirku na E80,postavi je molim te da je poslusamo.
Pozzz...!!!
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... ne menjaj!!! Pa800 je za klasu iznad mnogih mašina. Ne diraj ništa da ne pokvariš nešto!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
imam par snimaka vec postavljenih tu u download sekciji, u pretragu upisi sinisa i izbacice ti snimke.
Svi snimci su bez SRX |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
E-80 i PA800 ustvari i nisu ista kategorija sintovi, E-80 je u kategoriji P2X, T2, PA1X.
Taj sint jede PA800 za dorucak u bilo kojem vremenu, razlika je astronomska....
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
i ja se slazem sa gogi japanac! znam sta prica!
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Sto se toga tice nema rasprave Roland E-80 je daleko iznad KORG-a PA800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E-80 iznad PA800...Svaka tema komperacije se počne da polovina drži za Korga druga za Rolanda...Evo par konstruktivnih primjera i utjecaja koje sam postigo pa presudi šta i kako...
-PA800 je pored PA500 i PA50 NAJSLABIje napravljena klaviatura u Korgovoj istoriji... -PA800 je propali plan Korga da plansira nasljednika PA80-ke a po meni je pa80 bolji... -PA800 je jako lagana,i jednostavna klaviatura koja je za PROSJEČNOG i nezahtjevnog muičara koji ne baca pogled na sintezu zvuka i kvalitet izlaza iz njega---Predhosni PA1X ima mnogo bolji sound na ozvučenju -Roland E-80 mi je jako simpatična klaviatura i PROFESIONALNO izrađena babaroga -Sranje joj je što je jaaako teška (ko đavo) -Ima istu bolest ko ostali Rolandovi aranžeri-Nema sempler koji meni znači sve na aranžeru -Ona je JEDINA koja može da se pohvali da iz nje izlazi "pravi" zvuk G-serije -Cjena E-80 je tu negdje ko pa800 ali mislim da pa800 VIŠE pruža nego E-80 (sad zavisi kome šta treba,ja sam naveo po svojoj ocjeni)... -Popravka: Roland E-80 NE MOŽE da se baca u isti rand sa PA2X ili T2 pošto su ove 2 klaviature MNOGO bolje nego E-80 i naravno skuplje... Inače ko što svima govorim---STVAR ODLUKE...Nemoj očekivati da ćeš moći cepati čiste narodnjake s njim....Prosto što na njemu nema onakih boja ko što su na Korgovima i Yamahama-jebiga drugipak sempler igra veeeliku ulogu...Možeš sve ritmove da složiš sa RealDrum i expanzijskim pločicama ali brate bez semplera nema pravog aranžera...Ja na PA2X imam 86MB materiala i zvuči da se ježiš,a da nema semplera mogo bi samo da duvam kitu od ovce...Dakle sve ima svoje,na tebi je da se odlučiš,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e80, korg, pa800, roland, umesto |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|