|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Rekao bi mozda najjaca sprava trenutno na trzistu,ne zato sto ga ja imam nego jer sam dosta toga do sada probao i ovo je vrh.......
Vec sam X6 je bio po meni bolji od bilo kojeg tritona......(nezelim izazvati bilo kakvu prepirku,ovo je samo moje misljenje) ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]() ![]() ...dal da predjem na G6 varijantu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nishki
|
Stao sam kod efekata u LIVE modu!Jel ste provalili kako da sacuva efekte?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stvarno kod kuće
|
MIKI---Prodaj meni Extrema,odmah ga kupujem a ti sebi kupi G6...Svako ima različite ukuse ali ja se plašim Fantoma,bar za sad dok se ne ohrabrim...A tvoj Extreme (ako ga još imaš) je uvek dobrodošo u moje ruke...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Citat:
![]() ...Lagano samo Brate....nisi jedini...![]() P.S. Imaš dugme,mislim da je F8 ili F8,ispod ekrana,kad otvoriš efekte...to ti je nešto kao paljenje i gašenje celog efekta...vidi da ti to bude upaljeno...u stvari svi da budu upaljeni... |
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Mislim da nije u tome problem.
Većina zvukova koje, kada ubaciš iz tvorničkog patcha u live mod, ne podržava druge efekte osim onih koji su mu dodani u tvorničkom patchu. Nadam se da sam dovoljno jasan. Ima Fantom G6 mana... Problemi (razni) su uvijek oko midi fileova. Seq ne pamti koji studio mod je korišten pri snimanju. Ukoliko koristite "sample triger", npr. efekte u wavu poput onog "to lutko!" u live modu, jedan od 8 layera mora biti predviđen isključivo za to, inače ne funkcionira. Isto je i s "ritam triger". Ako se cijeli set učita sa usb sticka, ako je wallpaper naknadno ubačen na stik, učitat će ga, ali ako je ponovo nešto spremano na stik iz G6, wallpaper nestaje. Lcd ni gumbi koji svijetle jednostavno se ne vide na visokom suncu. Ima toga još... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nishki
|
Da li je neko probao da sempluje na G6?
Kako se pravi multisempl na G6? OS verzija 1.10 Video sam na internetu prodaje memorija za Fantoma od 1G.Da li on moze da ocita tu ram memoriju?I ako je ocita da li koristi celu memoriju ili samo 512? Kupio sam ram memoriju kingston od 512mb.Cena je 3476 dinara.Znaci to glanc nova memorija.Kupio sam u radnji sa garancijom od 10 godina. Verovatno svi znaju ,al ako neko nezna................... Nemojte da vas neko laze da nemoze da se nabavi ova vrsta memorije za fantoma. Odgovoricu na PP gde moze da se kupi da nebi reklamirali neku firmu....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.03.2008
Downloads: 52
Uploads: 0