|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
KORG PA2XPRO
- Koliko mu treba da 128MB ili 256MB semplova ucita (za koje vrijeme)? - dali je STS slican kao kod yamahe OTS tj da li moze da zapamti i boju i style element kao neku vrstu registracije? - da li moze da se napravi terca na PA2XPRO u nekoj vrsti user scale kao sto to triton ima lijep pozdrav i zahvaljujem na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Semplove cita jako brzo u odnosu bilo koji triton bilo 128 ili 256.
STS ima..al ne znam kako je kod yamahe. Terce ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Jesam li ja dobro razumio da se tih 256 MB ne može dobiti tako što ćeš dokupiti 128 uz prvobitnih 128 MB koliko dolazi uz klavijaturu, već da se moraš odjednom "izuti" za 256MB???
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da u pravo si...stara finta...al imace nove budale kolko oces..ja cu bit medju nima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Korg PA2X meni set od 86MB naloada za tačnop 1:47min...
Što se tiče RAM-a stvar je ovakva...Kod nas košta oko 180eur što je obična GLUPOST... Da vam izdam tajnu---PA2X PRIMA SD-Ram od Lap topa...Koju frekvenciju još ne znam ali sam kod jednog slovenca naručio 2 pločice SD-Rama---100MHz i 133MHz...Koji od ova 2 bude radio,taj je pravi---I to OBA sam dobio za 40eur...Dakle apsolutno isplatnije ovako kupiti nego davati strašnih 180eur...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Zanimljivo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ja boga mi kasnim godinu dana na ovoj temi ali moram da postavim jedno pitanje...
Procitao sam na pocetku od druga Alix-a(ako ne grijesim) da PA2Xpro ima losiji vocalist od PA1Xpro?Nemojte mi reci da je to istina posto ubrzo kupujem PA2Xpro a bas mi treba taj vocalist.pozz
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izbor, pametan |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|