|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
vjerovatno koristi efekat od ritmova pa ti sempl drugacije radi moras ga podesit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
A sad ide cuveno pitanje - KAKO?Ne verujem da je bilo reci na forumu o ovome bas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jo jbrate bilo je i vise pitanja nego sto treba!Evo ti tutorijal na srpskom za Pa80 i procitaj ga pazljivo i sve ces shvatiti kako treba!Udji brate lepo u menu pa efekts pa tu imas da biras 4 efekta. 2 za levu i 2 za desnu stranu...Procitaj uputsvo za Pa80 i evo ti link
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=1251
Marco Promijenjeno od Marco7 (12.08.2008 u 19:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znam,znam ali to su neka pitanja za koja nema objasnjenja u uputstvu,tamo su date uopstene stvari, podesavanja....Nema objasnjenja zasto se sempl lose cuje u program modu, a na ritmu kako treba i zasto ,,prima,, efekte ritma.Toga nema tamo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ima kralju samo procitaj pazljivo!!!Ima extra objasnjeno kako se daje efekat na odredjenu traku i sve lepo detaljno objasnjeno!
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok care, da te poslusam..........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sefe,samo mi reci posto ima nekih milion govora u prevodu o efektima, je li u GLOBALU,PROGRAMU.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cuju, harmonike, lepo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|