|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
08.08.2008, 00:02 | #11 |
Kao kod kuće
|
Nije nikog vredjao,mozda se samo neko osecao prozvanim.
I razumem u potpunosti to sto je napisao. Korg TR ja za te pare odlicna klavijatura u to nema sumnje!
08.08.2008, 00:08 | #12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1671
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
|
TR je zakon imam ih dva komada na jednom sam stavio utege na tipku tako da imam razlicitu tipku ,vrhunski radi ,ako se dobro nastima i treba znati odsvirat na jednom i drugom imam razlicite semplove ,tako da rade sam tak,,,mnogi pitaju sta ce ti dva ista,,, al na svako su drugaciji semplovi,a semplovi su semplovi ako su dobri i uz to nije Tr skup bolje dva Tr nego jedan Extrem il nesto tako skup je al nist posebno, nije da nevalja nego sempl je sempl samo drugo ime klavijature dizajn sminka i tako ...
|
08.08.2008, 00:20 | #13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
ma prosto receno za te pare je to odlicna klavijatura ima sve sto je potrebno i mislim da je to najbitnije neznam sta vise ocekivati i sta vise razglabati
|
08.08.2008, 01:19 | #14 |
Belaj boy
|
Ljudi,nije mi jasno zasto dolazi do ovakvih sukoba?Svi smo(bar vecina),u istim govnima,zivimo od istog posla,imamo iste probleme.Cenim Alixa(vidi se po postovima da se covek razume u opremu a svirka je stvar ukusa) ali cenim i Coke357,ocigledno je dobar muzicar,stara kajla.Vise je dosadna prica o klavijaturama.Svi mi znamo likove koji sviraju na Roland e-96,i zvuce sjajno jer su dobri muzicari a znamo i one druge koji imaju Tyrose i Pa2x-pro pa zuce ko k***c.Isto je i sa temama o tome ko je najbolji klavijaturista?Raspravljati o ukusima je cista budalastina.Pa,ocigledno da svako voli nesto svoje,na pr.Romi ce svi do jednog da kazu da je najbolji Cortan,Mica Nikolic i sl.Juznjaci(od Nis pa na dole) se kunu u Amzu i Sejka,Bosanci preferiraju Juznovetrovski fazon,mi iz Srbije smo za Smekere,Cimere,Borka i sl,i imamo zabavnjake koje bas zabole za sve ovo sto mi pisemo.Ako je Alixov komentar bio iziritiran hiljaditim postavljanjem istog pitanja,to je vec neka peta stvar.Malo odoh od teme,a ako joj nije mesto ovde,moderatori ce vec uraditi svoj posao.
|
08.08.2008, 09:25 | #15 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
|
U potpunosti se slažem
sa kolegom Jeftabgd. nemojmo se niti vrijeđat niti podsmjehivat jedni drugima, svi smo mi u istim g.....a. A tko kakvu klavijaturu ima ili želi, sve je stvar ukusa, ali nažalost u većini naših slučajeva i love. I mislim da bi ovu temu trebalo zaključat dok se ne razvije u neke daljnje svađe i prepucavanja. Pozdrav svima |
08.08.2008, 11:33 | #16 |
Stvarno kod kuće
|
....
U pravilniku jasno pise da nema vredjanja drugih clanova pa ce ovaj slucaj resiti serif kad bude on line ako vec i nije reseno
08.08.2008, 11:47 | #17 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
|
@Coke, ako imate nesto jedan protiv drugog molicu vas da te stvari resavate bilo kako, samo ne ovde javno!
Ovo je trebalo da se zakljuca jos na prvoj stranici... Lock! |
Favoriti |
Oznake |
korg, mislite, sta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|