|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Stavi ga PONOVO....dakle FLEŠIRAJ ga ponovo i mora da radi bez problema...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
ako opet neradi kako treba sta jos moze da bude?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo ti to isprobaj drug MORA da radi....a ako fleshiranja neće da radi onda proaj instrument...Nema mu pomoći...I da nebi sad ko spiminjo razne viruse,itd...Kad učitaš OS u klaviaturu,s tim mu pobrišeš interni ROM i ponovo naloadaš i postavi klaviaturu u stanje ko iz tvornice...Dakle ako s ovim ne prpradi,nema ti rješenja...Aja,ima jedno-kupiš od mene Korg PA80 za 800eur...hehehehe....
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
sad sam probo da stavim jedan kompletam set isto mi se desi kad iskljucom nije vise taj set unutra,da nije neki protectet da treba da se iskljuci ili tako nesto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Care...receno ti je da reinstaliras OS (operativni sistem) a ne drugi set da ubacis! Dok ne reinstaliras OS nema promijene i nema drugog nacina da se popravi!!! Pozdrav, AleN!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
uradio sam naovi os ali opet sve isto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suludi Moderator
|
![]()
Dakle stavis OS u diskteu zatim ugasis klavijaturu onda upalis i dok se pali drzis FADE IN/OUT i onda radis sto ti trazi i to je to! Dakle trik je u FADE IN OUT ako opet ne ide onda radis nesto pogresno! Pozdrav, Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gasenje, izgubo, pa50, posle, stylovi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|