|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
To mi nesto poznato.
Zasto muka,zasto bol kad postoji alkohol.... @ Drmitavet. Onaj ko je karakter moze da uzme svasta i da proba. Ali,znas i sam kako se nastavlja dalje posle 8.-og razreda,cigara,alkohola,vutre,i sta onda posle ide.....? Koka,marihuana,itd. A sam kazes pre onim Skoricnikom,nemoj pred detetom,ono kad sam rekao za Skymusic,i pistolj,tad sam dobio i opomenu,a pogledaj sad ti pricas o vutri i svirci. Niko nista nije dobio dobro od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Zveknen jedno 5 casica , pa od kuma pola cuturice ... i spreman za dejstvo . Idi begaj prijatelju pa voda nevalja ni u cipele .
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2009
Downloads: 226
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
pijem ali u granicama normale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Viljamovka i dcl juice-a u granicama normale a sve radi dobrog raspolozenja.Jbg,stvarno djeluje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Pivo za raspolozenje,a neka rakija za brze prste kolicina zavisi od mnogo faktora,npr. gde sviras,kome sviras,kakvi su gosti itd..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
nikada ne pijem na svirkama,cim popijem bilo sta ne mogu da sviram,prsti me ne slusaju,makar to bilo jedno pivo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Jbg, ali chovek mudro zbori...
![]() Jbg, ako chovek nije karakter, zajebace se i sa alkoholom gore nego sa vutrom... Sve to ista govna, i najbolje bi bilo da ne koristimo nishta od toga...
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Zavisi kako ko,ali vecina sto ti kazes,ma ajde sto mi to koristimo,ali sto uvek ono nas na kraju iskoristi......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Naravno Vaxteru,u tome i jeste poenta...Zato sam i napisao ovo o vutri zezajuci se.Ni pice ni duvka nisu mnogima koje ja znam donele dobro,samo zavist.A u osnovnim skolama je javna tajna da klinci duvaju sve u sesnaest,nazalost bez mnogo preterane zelje da se na tom planu nesto uradi.To da li ce neki klinac da se navuce na pice ili duvku,ili ne daj Boze nesto gore,iskljucivo zavisi od fenotipa,tj.vaspitanja i porodice na prvom mestu.Mislim da je nas Skoricnik,sudeci po dijalozima,jedan pametan momak,i da se nece nikad latiti tih stvari.A ako slucajno budemo culi nesto,idemo sa kaisem kod njega kuci,da mu skinemo gace i da ga posadimo na koleno...Mislim da ipak to nece biti potrebno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
alkohol, svirka |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|