|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Da ne zaboravim.Ubedljivo najveci otrovi su upravo oni koje mi muzicari najvise i pijemo a to je RedBull i slicna energetska pica.Procitajte pazljivo sta pise na tim pakovanjima.Ne smeju deca,trudnice,bubrezni bolesnici,srcani bolesnici itd.Ispada da mogu samo da ga piju olimpijski sampioni i super zdravi ljudi a niko od nas to nije.Puni su kofeina i taurina a to su polu narkotici koji te bude i dizu ali na stetu organizma.Ja i sam pijem Guaranu kad recimo treba da vozim 1000-2000 km,a nisam odmoran ali sam svestan da unistavam sam sebe.Desava se da se naljuljam Guarane i ne spava mi se ali mi ne radi mozak kako treba pa vozim ko zombi,ne registrujem nista i ne reagujem kako treba a kao budan sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Što se tiče Red Bull-a odviko sam se od njega...
A koliko sam informiran Red Bull je napravljen iz ekstrata BIKOVIH JAJA... Dakle u njega se stavlja TESTOSTERON kjeg vade iz bikovih jaja,i TEINA koji je jao štetljiv za organizam jer pospešuje (pobržava) bioritam i kucaje srca...Živa droga koje sam se jedva odviko a druga pića kao što su Shark,Dark Dog,Bull Dog,Guarana,Jamaica,itd...-NIKAD PROBO...Bar Red Bull je testiran i koliko toliko mu vjerujem a ostalim NIKADA...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ne testosteron, nego Taurin koji je aminokiselina.
Isto kao aminokiseline koje uzimaju bilderi kao doping. Ali, jeste... To je gore i od kole...
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ma medovacha je zakon, najbolja pijanka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
E sad ako cemo o dopingu,ja mislim da je najbolja za doping vutra,i to neka lagana koja vozi...Iz vise razloga:1.Ne krlja jetru ko svi ovi gore fini napitci
2.Ne moze da se predozira 3.Ne boli te u podne glava kad se probudis 4.Ne popusis uz nju 5 kutija cigara 5.Ne proliva se po instrumentu 6.Svi cevce iz ekipe,a ti pijes Vita-sok,i svi misle da ti nije dobro posto se smejes iz nepoznatih razloga,a ne pijes alkohol.. 7.Ne moras na pishanje svaku pauzu 8.Svaka ti je pesma koju sviras dobra 9.Sta je falilo Bobu Marliju(dok je bio ziv) 10.I Zan Misel Zar duva-pouzdana informacija 11.Neces u ranu zoru da das miliciji sav pazar 12.Da cujem,jel treba jos neki razlog...?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRVAVI
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
To mi nesto poznato.
Zasto muka,zasto bol kad postoji alkohol.... @ Drmitavet. Onaj ko je karakter moze da uzme svasta i da proba. Ali,znas i sam kako se nastavlja dalje posle 8.-og razreda,cigara,alkohola,vutre,i sta onda posle ide.....? Koka,marihuana,itd. A sam kazes pre onim Skoricnikom,nemoj pred detetom,ono kad sam rekao za Skymusic,i pistolj,tad sam dobio i opomenu,a pogledaj sad ti pricas o vutri i svirci. Niko nista nije dobio dobro od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Jbg, ali chovek mudro zbori...
![]() Jbg, ako chovek nije karakter, zajebace se i sa alkoholom gore nego sa vutrom... Sve to ista govna, i najbolje bi bilo da ne koristimo nishta od toga...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
alkohol, svirka |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|