|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni se lomio i jedan i drugi rog na spoju do same sipke!!!Spider je majka za sve stalke tu nema price nikakve!
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Auuuuuu!
Gleda malo te varove... sve to meni čudno. A, pucale su i nogice od spidera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma puca na varovima i znas sta se jos desavalo!Lomile su mi se i one plastike na kraju roga sto drze klavijaturu da ne sklizne sa stalka!I jos jedna mnogo bitna stvar brate,posle nekog vremena ne dugog proglajzaju mu srafovi pa sam i sa tim imao muku!!!!Samo Spider ko god moze da ga uzme to je moj savet!
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
PROEL I-format (takav mu je tvornički naziv)...Sranje u njemu je da ako staviš tešku klaviaturu moraš da jako pritegneš šerafe sa vanjske strane (na onoj nosilnoj šipki) i šta se desi?Kad odpustiš šerafe ne vjevi ostane RUPA od šerafa...I sad par puta tako napraviš i same rupice na prednjoj strani što je jako ružno...Druga stvar što ne valja na njemu---Ona šipka kad se ućerava u 3-noge---Ona plastika stalno iz njih izpada i par puta je vratiš nazad,počne da lufta...I šta se desi?Cjeli stalak ima lufta ko đavo,one šerafe sa strane (ona dva dole što vrtiš u suprotne smjeri) zategneš do kraja i sjebeš im navoj i šta si napravio?Sjebo stalak...Ne znam meni je SPIDER majka bila i ostala...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ja imam Proel KK20 vec 4-5 godina, i nemam nikakvih problema sa njim, jedino sto me nervira je sto je iz 2 dela kad se rasklopi. Spider bih uzeo jedino sto je iz jednog dela, ima torbu i mogu da ga stavim na ledja, i ponesem maltene sve odjednom, pa da manje puta trcim od kola do bine gde postavljam opremu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 58
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ja sam nedavno,
kupio SpyderPro stalak, i mogu samo reći da je super stabilan, nema cimanja niti naprijed niti nazad, jedino baš dok ga primiš i nadižeš. probao sam i malo jače udarat, a da ne pritežem šarafe ko sivonja, i to drži besprijekorno. I eto za sad samo riječi hvale za Spyder Pro Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
;ma kakva plastika ispadne ??! ona koja stup drži da ne ide do poda?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Imam Spider Pro stalak za 2 klavijature vec dugo i evo moje vidjenje istog:
Odlican je,ali samo za onog ko svira jednu (ili neke bas 2 "napolitanke") (veliku debelu -citaj aranzera) klavijaturu, ,da je postavis na gornji deo,a na ovaj donji da odmaras i zaglavljujes noge po potrebi ili ti samo kepec moze da svira na spider za 2 klavijature-te 2 klavijature,ja bi kicmu iskrivio za sve pare od savijanja za upotrebu donje klavijature i otkinula shaka od bolova jer bi morao da sviram pod uglom od 90 stepeni...eto toliko je dobar za 2 klavijature,duzina glavnog stuba mu je bas vrlina ![]() A i dodatak za pecaljku je mnogo retardirano resen. Ne daj boze da sviras na nekoj drvenoj malo labilnoj bini ima da ti se trese taj namesteni dodatak za mikrofon i on sa njim kao stap za pecanje ako se pevacica ili pevac malo razmrda. Toliko.
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja sam prvo svirao na proelovom poznatom stalku (onom sa 3 noge i 2 roga),kasnije sam ga prodao i kupio spidera,svirao ga 3 meseca i....i sad kao sto vidite opet radim na proelu...mislim da je spider samo lep i nista vise...eto,to je moje misljenje posle posedovanja oba stalka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Svakom svoje mišljenje...A za ono gore štoje drug reko za dužinu ruke i svoranje pod uglom 90*....
Ja sam to rješio što sam kupio oba stalka (jedan bio izgreban ko đavo)...i onaj što NIJE PRO ima dužu glavnu ruku nego onaj PRO...uzmeš alat,i s jednog skineš ruku i staviš,s drugog rebra što se izvlače i imaš pravu kombinaciju...razlika 10cm i te kako olakšava...A ima još jedna bolja metoda...Ja sam kupio kod nas za 15eur one složljive stolice za peglanje...Ofarbo u srebrno,i gdje sviram,odklopim je,sejdnem na nju i ko pravi čovjek odsviram cjelu tezgu bez problema...Inače prije je QiuckLock imo neke specialne stolice ali im je cjena bila oko 180eura a plus toga teške su ko đavo...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pro, spider |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|