|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Dakle, kojim programom da snimim svirku uzivo? Imam nekakav laptom, i sad mi treba nekakav program koji ce moci da snima jedno 3-4 sata bez prestanka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ja bih preporucio Cool Edit Pro 2.0
Mozes da snimas do mile volje...Iz mixera saljes signal u laptop i on snima ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
E hvala drug, ne znam ako skinem ovaj free, da mi ne prekine snimanje u pola svirke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imas Super Mp3 Recorder Professional, za free, snima direktno u mp3, i jos odaberes kvalitet zvuka koji ti hoces, od 64 kbps, pa nadalje... Ja ga koristim za snimanje na radiju, snimamo po 24 h bez prekida. pozz
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
sound forge npr 9 ili Advanced_Audio_Recorder_v6.0.1
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja koristim Mp3 Cut direct. Meni je najbolji. Mozes da snimas bez prestanka a poslije mozes odmah da obradis snimku bez gubitka kvalitete u zvuku, a nije velik. Negdje oko 5MB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tomy,gdje se to nabavi???
imam mp3recorder,ali mi treba program za obradu,da sasijecem....
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a gdje da drpim taj sound forge??
![]()
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Ti to pitash gde da popijesh bananu, al bundy?
![]() http://www.sonycreativesoftware.com/...orgefamily.asp Ovde mozesh da ga kupish, a josh jednom pitaj gde da ga drpish, i popicesh bananu. Ovo ti je bilo vec drugo zickanje piraterije u ovoj temi.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
program, snimanje, svirke |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|