|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Moduli Moduli raznih mašina, ritam mašine i problemi vezani za njih... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2006
Mjesto: (Njemacka) Stuttgart
Downloads: 1251
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Technics kn6000 i Korg pa800 i TritonStudio
Interesi: ma sve sto me Raspolozava i sto mladi vole
![]() |
U bukvalnom i nisu efekti ali boje su ostre to Recimo strogog synta e sad da se tu krije neki Fantom X ili Bilo koja druga serija to me i ne Cudi posto je tu Roland u pitanju hocu da kazem da je preostrar za narodnu muziku barem po mom misljenju e sad 100 Ljudi i 100 cudi svako ima svoje misljenje i poz...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Citat:
![]() Sve što Sonic Cell-u fali imaju ove sprave i obrnuto...u Sonicu postoji mogućnost ubacivanja proširenja sa Fantoma...mislim da sam dovoljno rekao...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Ovo je extra stvar, jednom cu sebi ovo nabaviti, a ovi sto pricaju da ne navodim o ovome lose mislim da nema potrebe da komentarisem.... sta rec
|
|
|
#4 |
|
Belaj boy
|
Ja sam visegodisnji korisnik Rolanda i navikao sam pre svega na taj bubanj pa sam mislio da vucem bubanj sa modula a sve ostalo sa Korga ili Tyrosa 2.E,za to sam ubedjen da je opasna kombinacija za bilo koju vrstu muzika a za narodnjake posebno.Solo farbe sa Korga a bubanj sa Rolanda-kraj sveta.Posebna prica je to sto mogu da se koriste na pr.sax sa Korga i na pr.klarinet sa Rolanda sto je relativno uobicajena kombinacija ali mogu se napraviti totalno neobicne kombinacije zvukova a odnos snage regulises na licu mesta.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Pa2x pro & Sonic Cell...
http://www.youtube.com/watch?v=FDC_0EQQe0I |
|
|
|
#6 |
|
Belaj boy
|
Ovaj predhodni primer je sasvim o.k.ali bi bilo bolje da neko postavi par nekih hit pesama koje svi znamo pa da cujemo kako to zvuci.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Stvarno kod kuće
|
Citat:
"Solo farbe sa Korga a bubanj sa Rolanda-kraj sveta." Tebi onda ne treba tyros2...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Belaj boy
|
Znas kako te firme prave instrumente?Ono sto ima jedna,nema druga i sl.Tako da je najbolje imati sve tri.Ja sam godinama imao onu rampu,i vukao i Korg i Yamahu i Roland.E,to je prava stvar.Konfor i veliki izbor zvukova,a jos kad se to sve spoji midijem,to je totalno ludilo.Sad bi ja to sveo na dve klavijature i jedan modul,radi prakticnijeg rukovanja i transporta.A svakako bilo koja kombinacija i od dva razlicita proizvodjaca je babaroga.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Drugar foruma
|
nisam bas upucen ovim modulima sviram pa800 i bas me interesira sonic cell mozda je pitanje i malo glupo ali bas me interesira kad povezes sonic cell sa pa800 dali sonic cell koristi generator na korg pa800 i ponovo BUBANJ bi bio lit i tanak ili sonic cell nema veze sa korga i ba razglas izlazi bas onaj rolandov bubanj posto nijansa na bubanj je bitna ali dzabe ako bubanj je od TD 20 a u korga kad stavis ponovo je ko korg lit i bez moc i dubinu
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| cell, roland, sonic |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|