|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Moduli Moduli raznih mašina, ritam mašine i problemi vezani za njih... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2006
Mjesto: (Njemacka) Stuttgart
Downloads: 1251
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Technics kn6000 i Korg pa800 i TritonStudio
Interesi: ma sve sto me Raspolozava i sto mladi vole
![]() |
![]()
Pa za 700 Evrica moze s Dobar Synt naci ova sprava i nije bas nesto gledao sam razne video snike po youtubu i nije bas nesto jedni Dj moze ako radi sam ti efektima da se posluzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
FANTOM X unutra alo, nije to effect masina vec je citavi SINT!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2006
Mjesto: (Njemacka) Stuttgart
Downloads: 1251
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Technics kn6000 i Korg pa800 i TritonStudio
Interesi: ma sve sto me Raspolozava i sto mladi vole
![]() |
![]()
U bukvalnom i nisu efekti ali boje su ostre to Recimo strogog synta e sad da se tu krije neki Fantom X ili Bilo koja druga serija to me i ne Cudi posto je tu Roland u pitanju hocu da kazem da je preostrar za narodnu muziku barem po mom misljenju e sad 100 Ljudi i 100 cudi svako ima svoje misljenje i poz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() Sve što Sonic Cell-u fali imaju ove sprave i obrnuto...u Sonicu postoji mogućnost ubacivanja proširenja sa Fantoma...mislim da sam dovoljno rekao... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovo je extra stvar, jednom cu sebi ovo nabaviti, a ovi sto pricaju da ne navodim o ovome lose mislim da nema potrebe da komentarisem.... sta rec
![]()
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Ja sam visegodisnji korisnik Rolanda i navikao sam pre svega na taj bubanj pa sam mislio da vucem bubanj sa modula a sve ostalo sa Korga ili Tyrosa 2.E,za to sam ubedjen da je opasna kombinacija za bilo koju vrstu muzika a za narodnjake posebno.Solo farbe sa Korga a bubanj sa Rolanda-kraj sveta.Posebna prica je to sto mogu da se koriste na pr.sax sa Korga i na pr.klarinet sa Rolanda sto je relativno uobicajena kombinacija ali mogu se napraviti totalno neobicne kombinacije zvukova a odnos snage regulises na licu mesta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa2x pro & Sonic Cell...
http://www.youtube.com/watch?v=FDC_0EQQe0I |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
"Solo farbe sa Korga a bubanj sa Rolanda-kraj sveta." Tebi onda ne treba tyros2... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cell, roland, sonic |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|