|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
Ja je radim iz G!
![]() ![]()
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
fism tocno..ali po ostalim akordima koji su zastupljeni u pjesmi ( koje si ti napisao ) se vidi da definitivno ne moze biti e dur kako tvrdi tvoj kolega..
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() P.S. ne znam šta je problem,osnovni akord pesme je Gm ili F#m...prvi ton pevanja je B ili A? ![]() |
|
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja koliko znam to je DURSKA pjesma...Jedino početak je molski a refren durski...Al da je iz E?Ipak mislim da je ovo jedan C-Dur
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Ma moze biti i iz BIS,svejedno je,ali molska nije da ga jbm!!!
![]()
#6 |
Moderator
|
![]()
Molska molska
![]()
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
B……………………….Cm………….Gm
Hej godine mlade hej godine lude B………………………Cm…………..Gm sva proleća naša sa nama se bude C7…………F…….D#…F….Gm devojčice moja vesela i mila C7…………………..F……D#…..F..Gm mladost nam je sada raširila krila. B Luckasta si ti takav sam i ja Cm……………………F………..B zato sam te dušo zavoleo ja. Postao sam momak nisam više dete sve cešce za tobom moje misli lete od pogleda tvoga gorim u sred zime od poljupca tvoga zaboravim ime. Hej godine mlade hej godine lude svi za vama žale svi za vama žude devojcice moja vesela i mila mladost nam je sada raširila krila. Evo ovo je tacna harmonija bez prosirenja i osnova je Gm srodan B duru kad se pisu note. A Fdur nije sigurno to jest Edur kad se svira iz F#mol-a. Harmonija je licna stvar coveka i treba je svirati kako osecas mislim na prosirene harmonije ali zato treba dobro poznavati osnovu . p.s: Moze se pisati odakle hoces samo sto je posle brdo povisilica i snizilica. Promijenjeno od francuz (19.07.2008 u 13:16 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Uhh, al' ste ga zamrsili...
![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Millan (19.07.2008 u 12:59 sati) Razlog: imao sam visak slova...:) |
![]() |
![]() |
#9 | |
KRVAVI
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Adur(fis mol) ili B dur(g mol), kako kom pevaču odgovara.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
luckasta, tonalitet |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|