|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Alene car si
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
sad imam problem izbriso sam user 1 i user 3 ali nece da mi izbrise user 2 nikako dobijem gresku
erased filed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Aaaa! Pa care imas sjeban USER! Takozvani "VIRUS za PA" ! Jebena stvar,,moras formatirat cijelu klavijturu to jest vratit u fabricko stanje! Uzme OS ( operativni sistem ) za korg pa50 prebaci na diketu...Ugasi klavijaturu, ubaci DISKETU, upali klavijaturu i drzi dugme FADE IN/ OUT i onda YES! Tad bi trebalo da je sve ok! Jebiga,,, sranje je to! Al pazi sta ucitavas u klavijturu! Ovako sam ja primjetio...ako jedan USER ima manje od nekih 90-100KB onda ga ne unosim....i sve bude OK! Provjeravaj kad ucitavas! Imas programe a i klavijaturu tako prije kompletnog ucitavanja mozes pogledat sta je tacno u SETU! Pozdrav, Alen!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio blatusan za ovaj koristan post: | pbradjan1994 (14.03.2011) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
znaci ovaj os da stavim KORG PA50 OS V1.04
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Mooze care...samo da je za pa50 a koji je nije vazno! Pozzzzz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Svaka cast Alene!
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
uradio sam novi os ali opet mi sve user 1 2 3 ostali unutra i nemogu dalje da izbrisem user 2 style
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brisanje, korg, pa50, stylova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|