|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Semploje,kod mene je instal.XP SP1,ali ne znam da li to ima veze.Al evo,izgleda da je Daisa resio problem...i izgleda da je to resenje.Opet obrisi sve,pa instaliraj na drugom hardu,koristi ga tako u trial verziji ,pa ga onda pachuj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Downloads: 1105
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima,
ja sam novi u forumu. Koristim Korg PA 2Xpro i trazim program SW 2000 Korg PA. Dali mi moz neko pomoc???? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Ljudi,zamislite sranja...XT,koji je radio bezgresno,odjednom odlepio.Ne zeli ni da cuje za opciju KORG,gasi se sam iz cista mira,pogubio pola funkcija koje su radile...misterija.Izgleda,bice da je bata Marko u pravu kad rece da je 2,38 stabilna verzija,a i jeste,dobro mi je radio pre ovog "sarenog"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Odgovaram na temu 1000 godina staru...
Ali i meni se ovo desava. Nece nista da mi konvertuje, sta da radim? Procitao sam celu temu, ali ne kapiram nista. Please help me... ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
I zahvaljujuci mom prijatelju Millanu, napravio sam ovo. A nisam video da je pisalo na forumu ovo. (slepac)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kada, konvertuje, pa800, rusi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|