|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pita kamila mamu kamilu:
-mama,za sta nama sluzi grba na ledjima? -pa za to da imamo vode dok hodamo pustinjom. -a zasto imamo duge trepavice?? -e pa to je da nam pjesak neuleti u oci kad je oluja u pustinji. -a mama,za sta nama sluze ovolika kopita??? -e to je sine da nam noge nepropadaju u pustinjskom pjesku. - pa mama....koji ce mo mi *urac onda u zoloskom vrtu???? pita polarni medvjed negdjena sjevernom polu svoju mamu. -mama,jesam li ja pravi polarni medvjed?? -jesi sine. -onaj pravi pravcati?? -da -a tata,jeli i on polarni medvjed? -jest sine. -a jeli i on pravi pravcati?? -da sine,jest. -a mama,ti?jesi li i ti polarni medvjed??1 -jesam sine? -pravi pravcati polarni medvjed?? -da sine...sto pitas??? -...mama,meni je ovde `ladno u *icku materinu!!!
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja,mlad,zgodan,dobro situiran i neozenjen
nepusim i nepijem imam svoju firmu kucu,vikendicu,vilu na moru,jahtu netrazim nista,samo se hvalim....
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
usamljena plavusa 30-ih godina
playmate godine visoka,bujnih grudi i uvjek spremna.. prodaje motokultivator IGM-550..
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Naj gora kletva:
Dabogda ti sin doveo zeta u kucu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sta je vise vazno za dobar sex?
Duzina ili Tehnika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Pita Suljo Muju:
-Mujo, jesil cuo da Interpol trazi Maradonu?? na to ce Mujo: -Ma jebes Interpol, ne bih ja za njih igro ni za 50 miliona, slabi su oni...
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Oglas:menjam ulazna vrata za izlazna?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |