|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hahahaha....rijeseni su oni care...jednog sam dao voca neznam na kolko al kad se opravi dacu mu jos.....a ovog drugog lovim nemogu mu nac podatke!
Pozdrav, Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evoda se javim iz mog sela...Prikopčo sam se na neki wireless pa slabo hvata al et za prvu silu je dobar...Prvom je Alen poslo kilu voća a drugog znamo obojica ali La Alen neće da me posluša pa da mu skuha dobru čorbu od babani...La Alene to je onaj isti klošar što sam ti govorio--100% jest...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
u jebote znaci sad se dvomim dal da uzmem taj set za PA800 ili da kupim klavijaturu. ne znam sta da radim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
ma to je bas jeftin set
![]() bas me zanima koja bi budala uopste uzela taj set?!??? ja mislim da ga nema takvog junaka ![]() Ali pitam se nesto mozda pokraj usb stick, seta dobijas i zenu ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Alene brate kakvo kilo voca, njima treba dati tonu!!!
I jos da dodam nisu oni jedini ima ih jos ovde jer mi je bas jedan skoro nudio set zbog jedne rumbe nebitno ko je ali za dobru lovu.Kao sto kaze No.1 oni nek nude ali budimo vesti!!! Pozdrav za Alena i za drustvo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eura, pa800, set2000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|