|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
A za sta vam ovo sluzi ??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Mozda ce glupo zvuchati, i delovati da te omalovazavam, ali nije tako.
Znash li kako izgleda mini-dics? Da sluchajno ne pokushavash unutra da stavish mini CD? Mini disc je kao floppy fazon. Diskic unutar plastichne kutije koja, kao na floppy disku, ima mali klizni poklopac. Disk nije na otvorenom... Ovako: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...-Mini-disc.jpg
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
evo ja sam bas imao ovako misljenje kao Vaxter, da li ti treba tako nesto, ako ti samo to treba onda ne bi trebao da bude problem to po prodavnicama moze da se nabavi, jer to je ulozak sa diskom koji se stavlja u player kao sto je vaxer postavio sliku, ili se ipak varam ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
DA DA tako je...ja sam davno koristio mini disk...i nisam ti bas ukapirao pitanje
Al eto Vax je lepo rekao...disk i ulozak se prodaje zajedno. Znaci kad snimas stavis to u player....mali CD se ne vadi iz njega. To tako funkcionise, kao kaseta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
ok vane ako je to to sto svi mislimo, onda mogu da ti nabavim par komada posto sledece subote stizem u srbiju, ovo moze da se kupi na svako cose ovamo nije problem, sad kako ti hoces
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
G800,jedna molba za tebe! Pitao sam u dudi.co tamo gde ih je vaxter nabavljao kazu da ih nemaju,aj da te zamolim da mi ti to kupis tamo i kad budes dolazio da mi ih doneses. Javio sam ti se na msn,mozemo da se dogovorimo oko detalja. Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
disc, mini, problem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|