|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jest ali neide "bolan" i ekavica skupa...
ali sta ces...ovo je nekad i interesantnije nego svastara ![]() mislim... ebga... mislim Moje misljenje- Tako ja gledam na stvari.. -ali netreba se uzrujavat-- aj zdr-
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Nema ga vise "batke"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2007
Downloads: 1670
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ma otiso batke da krsti novi "nick"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
ne ljudi...mislim da ovo definitivno nije Milan... dajte skontajte malo.. samo pogledajte njegove ranije postove u kojima nikad nije nista lose napisao...a jos plus, znate njegov stil pisanja, koji je pun raznoraznih smajlica, kvakica, crtica i slicno... mislim da je neko uletio na njegov nick... ko god je, nije mu fer!!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Hebiga, nije fer,
sad svi koji imamo PA 50, ispadamo sumnjivi. Nek kolege moderatori jasno i glasno kažu ko je i šta je, da se skine sumnja sa svih ostalih. Možda i jesu, al ja to opet ništa ne kužim, Hebiga,godine čine svoje:Što se ono kaže, godine jesu, al pameti nije! Pozdrav svima, Svirko |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Citao sam mallo teme na forumu i video da je prvo dokurcio darku 88 samo sto je on popio ban ali decko se primio kao mlad majmun znaci dosadan je u svakoj temi lupa nesto kao ima misljenje a ovamo nema pojma o nicemu
#7 |
Moderator
|
![]()
Evo ljudi...Upravo sam pricao sa Milanom...Extra je drugar, uvek je tu da pomogne, tako da onaj tekst sto je napisao nick Milan B.N.S nije zapravo MILAN pisao nego mu je neko provalio acc...Od kako ga imam na MSN-u, svaki dan se cujemo, uvek saljemo jedno drugom fajlove, kako kome sta zatreba...Nije ono njegov stil pisanja...Nikad se ne bi on tako obracao vama starijima...Zato sto je kulturan i pametan...Uvek je bio korektan prema svima na ovom forumu! Nadam se da cete razumeti svu moju pricu...Nije decko zasluzio ban...Promenite mu pass na acc, pa mu dajte pass i da vidite da li ce neko moci da mu provali na acc...
@Vaxter: Druze, da ti nije mozda palo na pamet da je mozda neki njegov "drugar" sa Milanovog kompa pisao, ili ga je neko hackovao ko je na istom provajderu...lepo provalio mu IP adresu, i predstavio se sa njegovom IP adresom...Sta mislis da toga kod nas nema? Pa kod nas su uveli zbog toga PPPoE...Zbog kradje protoka...Iskoristi ti IP i nabija ti protok... ![]() ONTOPIC: Setovi su extra na ovom forumu...Nisam jos nigde primetio da je neki los, samo treba dosta da se sredjuju...i dosta stilova ze ponavlja! Toliko od mene... Ajd'-zdr.
Favoriti |
Oznake |
bolan, losi, setovi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|