|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
GogsYPa80,-bolja ti je frizura ovako..
Keve mi... -Sta ce ti ono ? Znas ko ima dugu kosu... ![]() Moracu neku sa treninga i probe da okacim ovde... ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Hvala ti milane.
a dobro neobicno mi je posto sam 4 godine nosio onako dugu kosu, i sad nagla promjena, pa dok se malo naviknem za koji dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma,-odlicno..
Sad ce da se tek lepe ribice... Sad ce biti hladno glavi... ![]() Ja ne znam... To je jedan elemenat takodje zasto nikad ne bih bio zensko.. Covece,-operes kosu... Moras da je susis 3h... Mozes i za 20min. al' sta ti vredi kad je koren jako bitan,i nista ne vredi... Sad si pravi covek !!! Aj' cujemo se GoxY...
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ne kazem da ce neko da zloupotrebi,ali evo vam par razloga zasto ne kaciti svoju sliku na netu
![]() ![]() http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033 http://www.33reasons.com/ Nisam rekao da ne kacite slike,ali eto ,nista lose,cisto da vidite sta se desava...Photoshop je svetsko cudo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Auh!
Par komada je tako realisticno da je bukvalno zapanjujuce.... Poogotovo slike sa drugog linka. Ali da su smesne - smesne su ![]()
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moram da komentarišem...onaj KID WITH POTENTIAL---Nema dalje...
Šta sve mogu momci da naprave u PhotoShopu je prosto nevjerovatno... Po prvi put vidim ovako nešto i još sreća da nisam uploado svoju sliku...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...ma ajde sta panicite....
pa sta god da nam urade samo ce nas proljepsat....
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fotografije, vase |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|