|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
koliko vrijede zvucne kutije aktivne rcf art 300 polovne i da li je bolje uzeti msr400 yamaha aktivne takodje polovne ,kolika je njihova vrijednost
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Imam ih i ja,ali pasivne...zvuk im je"da prste polizes" hehe ![]() Ja ti savetujem RCF!
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ja sam najgori yamahash koji postoji, ali rcf je shto se zvuchnika tiche njam...
ART300 i sam imam... Nema greshke sa njima... Dve polovne ART300 sam platio 300e pre dve godine. Josh dve nove su koshtale malo vishe... ![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
a KOLIKO AKTIVNE DA PLATIM PLIZ DA ME NE ODERU
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() A gde to,ako nije tajna? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja bih pre uzeo RCF. Sta ce ti aktivne kutije ??? Do svake moras da dovlacis i kabl za zvuk i kabl za struju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
slabo mogu naci pasivni da nije sve u njima izmjenjano,i na kraju stvarno me interesuje koliko se isplati dati za dvije aktivne kutije rcf
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bolji ti je RCF a koliko ih mozes platiti uzmi lepo oglase pa okreni par brojeva i raspitaj se!
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Imam ja dve Mackie Art 300 na prodaju ako te zanima,sa navlakama u odličnom su stanju...izvinjavam se što ovo nije rubrika oglasi...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
problem je sto svake moram otici da cujem,a znas kako ljudi lazu ma skoro novi dodjes tamo a on od trosjeda napravio kutije i nalijepio.jeli puno da dam 800 eura za dvije
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
ili, jamaha, kupim, rcf, sta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|