|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
PRAVI BACKUP ODMAH!
Nemoj posle da kao ja placash 300e chupanje podataka... Ne mora da znachi da ce da rikne, ali pravi backup u svakom slichaju... ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jes, kako kaze Vax: SMESTA pravi backup!!! Sudeci po simptomima riknuce ti ubrzo. Ako imas ista vazno na njemu, skini dok disk jos radi kako-tako......
Inace, to sto ti radi 4 godine ne mora ama bas nista da znaci. Ja imam u firmi racunara koji rade vec VISE OD 10 GOD!!! I rade bas kako treba, a ukljuceni su 20 sati dnevno. Sa druge strane, kupio sam novi, veci disk za laptop. Pazi kad je radio 10 dana!!! i CRKO! A ja taman postavio nove win i sve sto mi treba.. upicanio sistem samo tako... i on CRKO! EEeee pa samo tako sam popizdeo ....
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Meni hard na laptopu riknuo taman kad sam sa storage-a izbirsao sve svoje sitne podatke, i prebacio na njega.
Zato ce sad platim debelo... Ne pravite ljudi greshke kao ja... Mnogo ce vas skupo koshtati...
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Odmah BackUp uradi, sta je sigurno - sugurno je !! a za vjecnost HDDa nema pravila, kako ti se pogodi, moze raditi 10 godina, a moze i 1 dan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
iiiii? Jesi uradio backup?
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Kad smo vec kod ovih crkavanja,dali se moze napravit backup sistema sa instaliranim programima,recimo da instalisem win pa onda nuendo i sve pratece pluginove i kad sve to zavrsim da narezem recimo na jedan ili vise DVD-ova,u slucaju da mi padne sistem i posle formatiranja samo ubacim jedan cd ili dvd pa da pokrenem instalaciju i da nemoram ponovo te pluginove instalisat jer ih ima puno
![]() Promijenjeno od Mico23 (08.07.2008 u 21:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
naravano da ima, imas razne programe za da uradis backup ili sliku diska C:
ja koristim Norton Ghost, radi na sledecem principu, prvo instaliram recimo cisti Win Xp pro, zatim sve pridruzne programe pluginove i tako redom, na kraj uradim jedan image (sliku) na HDD i ta slika narezem na DVD posto ova slika sa kompresiom zna da dodze i preko 2, 3 pa cak mozda i vise Gb, sve zavisi od toga kolko imas programa instalirano na C: Kad bude neke frke sa C: stavis fino lepo DVD i vratis Windows na pocetku kako ti je bilo u vreme kada si napravio onu sliku na HDD. E sad treba samo da vidis koji ti se program najise svidza. Nadam se da si me razumeo, ajt pozdrav ![]() p.s. ako slika bude veca od 4Gb, recimo 5, 6, 7 Gb onda mozes to da snimis na DVD Dual Layer ![]() Promijenjeno od krema (08.07.2008 u 22:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dal, kraju, pri |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|