|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dobro bre Nele, ziv si ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo malo se radi pa me nema tako cesto
ajde pozdrav cujemo se cao
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
eeeeeeee vidi se ko je car...... moze da prica sta god ko hoce to je svirka i kraj nema dalje
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Nele ti nisi samo car ti si madjionicar... cas si Nele cas Tesla naoruzao si se opasno kako ti ono kazes nema dalje carko to je to pozzzz
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Ko "umije"njemu "dvije" ha ha ha u ovom slucaju dva .Carko stvarno si opasan.Evo imas jedan pozdrav iz Minhena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nele ti znas sta ja mislim o tvom sviranju tako da sve sto bi rekao bilo bi suvisno
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
pa 800 je strava od masine , ko kaze da ne valja grdno se zeza , presaosam sa ketrona na pa 800 , nema sanse ketron da mu pridje zaboravite ketrone, korg broj 1 za balkan . lak je za nosenje zajeboje on vek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sinoc sam prvi put imao susret sa pa800 i mogu vam reci da pa 80 ne moze da mu pridje ni u jednom pogledu.Bolja je plastika od koje je izradjena,kvalitetnije uradjena dirka,tasteri su bolji,nisu gumeni ljigavi kao na pa80,bolji ekran,pa stavljene diodice da sijaju tako da se zna sta je ukljuceno.Sto se tice boja i to je daleko bolje,bubanj radi zekstra,pa semplovi,bolji portamento a i lepsa je uzivo nego na slikama.Svidja mi se tako da ozbiljno razmisljam da je kupim.
Promijenjeno od zsimonovic (27.08.2008 u 10:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
pozzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
ha ha ha...Tesla je sasvim drugi lik...ja ga poznajem.Bez brige.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, zezanje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|