|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Čestitamo!!!!! Rodjendani, svadbe, praznici,veselja....... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
|
Cestitke i od mene.
Kao iskusni borac samo ti preporucujem sledece:nikad joj ni u snu nedaj auto (inaci bolje da ga nisi ni imao). Kod svakog nesporazuma, uvece odalamis trecom nogom i ima da pjeva ujutro ko Slavuj.Kod kuce ne donosi previse novca jer je to bure bez dna.Kad ti zeli nesto ispricati samo klimaj glavom a razmisljaj za vaznija posla.Kad te upita dali je volis samo reci ``Ahaa`` Srecno he he. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
"Slusaj dobro zenu, gotovo je sve, od sutra ces druze prati sudove " hehehehehe. Ajd nek ti je srecno, i da bude veselo na svadbi. I nemoj mnogo da maltretiras muziku
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
Ma kolega evo ti jedno sretno i od mene.Evo ja za koji dan punih 10 ghodina braka.
Jbga ja priznajem meni je super i da sam bio pametniji (gledajući iz ove perspektive) treb`o sam se i ranije oženiti. Nego se ti naoštri pa đece što više.To je blago,kad ti ja kažem.Živeli..... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Odomaćeni član
|
Drug nek je sa srecom i sve najbolje.
Pozdrav. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kao kod kuće
|
Igore prijatelju nemoj da te isplase nije sve tako lose ima nesto i dobro u tom,,
ako u gradu ili na svirci ne dobijes kod kuce imas sigurno(ako te neko nije preduhitrio hehe) .. cuj zena ce da kuha,sprema sta ces bolje od tog ja od kad sam u braku dobio sam 18 kg hehee.. i par sjedi dlaka na glavi... i izvodi je na mjesta di nema nekih cura koje te poznaju jer ce bit ljubomorna,,a i one nece bit ljubomorne kad te vide s zenom.... hehehee
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.03.2008
Mjesto: Hrvatska
Godina: 43
Downloads: 830
Uploads: 21
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA800
![]() |
Igore evo čestitke i od mene. Sve najbolje u životu.
P.S. Nisi jedini i meni je ostalo još malo manje od 2 mj. do vješanja
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
|
Elmagio : Ja 6. septembra potpisujem kapitulaciju!!! He,he,heeeee... A,ti?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
Evo citam ovu temu i isprepadaste covjeka pravo.
Moze se i predomosliti-a nece naravno. Ma nije to druze kako oni pisu-Samo je malo gore od toga-ali ne mnogo.... ![]() Ali nadoci ce ostalo sve u voznji.... Ma sa srecom....i samo hrabro. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Stvarno kod kuće
|
Evo moram da se pridružim čestitkama pošto mi je Igorčina velika faca i dobar momak---JARANE neka vam je sa srećom i živi i zdravi bili...Evo ja već drugo djete na putu a izbjegavam tu hebenu svadbu-valjda se plašim...Al u svemu kad to sve prođe javi mi se drug pa mi sve ispričaj šta i kako nebil me ohrabrio da se i ja vjenčam...Mene moji gone,čak bi i svadbu da plate al me strah u PM...Ne znam,et čekam na tvoje doživljaje...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Odomaćeni član
|
I ja se pridružujem čestitkama. Želim ti sve najbolje u budućem životu, puno zdravlja, djece, sreće i naravno para!!!!
Jedna napomena: Nadam se da si je pripremio na stalna izbivanja vikendom... Ne volim o tome pričati, ali ću ipak ispričati svoje ikustvo da vi ostali koji još niste vezani ne krenete krivim putem. Ja sam se ponajviše iz tog razloga i razveo od svoje prve žene, zato jer sam kroz tjedan puno radio a kroz vikend svirao a ona hoće pare i mene da budem kod kuće... Kad sam upoznao svoju drugu s kojom sam već pet divnih i sretnih godina odmah sam joj rekao da sam muzičar, da puno sviram i radim i neću biti puno kod kuće, pa ako joj se to ne dopada može odmah otići!!! Naravno nisam je još ženio. Za papir ima vremena, a o mojem životu neće nitko drugi odlučivati osim mene pa makar to bili roditelji!!! Ali ipak je ostala a to je naravno rezultiralo sa "malim tatinim ponosom" koji već zna pomalo o muzici i svira sa svojih 3 godine..... Nadam se da sam puno pomogao! |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| svadba |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|