|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nema tu puno filozofije ...
![]() Stvar moze da se resi i bez reinstalacije. Ostecen mu je fajl u kojem se nalazi opis operativnih sistema koji se nalaze na racunaru. Probaj podici racunar na bilo koji nacin, a mozes cak i neki linux live CD da koristis za tu namenu. Proveri nakon podizanja file boot.ini. Njegov sadrzaj treba da bude slican ovom: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer I sve mora da radi... ![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bravo majstore!
TO ni ja nisam znao a vidim da se dosta razumiješ u to...E da sam znao prije pa da ne moram praviti backupe i formatirati disk...Svaka čast na savjetu,mnogima si pomogo!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Zbog takovih problema ja pretežno na svim računalima imam FAT32 file system na disku,kad se nešto shebe... BOOT floopy ili CD u nutra prek NC (norton commander) izbrišem Windows direktorij i Program Files,a Documents and settings samo promjenim ime i podaci su spašeni....nemoram formatirat disk...samo ponovo install. windowse
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ej,izvinite sto nisam napisao...to upozorenje traje svega par sekundi i posle toga podigne sistem normalno i komp radi kao sat...samo sam se zabrinuo sto to izbacuje jer pre nije... i molim kolegu da mi malo pojasni sta konkretno da uradim sa tim boot fileom,da ga iskopiram negde,sta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jeger,kako da dodjem do ovoga pa da ispodesavam sve ovo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hvala momci,uspeo sam da resim ovo sr.nje...
[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect evo ako se jos nekome desi,ja sam sa ovim resio...slicno ko sto rece jeger hvala jos jednom svima ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eh ... resio si i sam pre nego sto sam stigao da odgovorim
![]() Nema veze, najbolje se uci kada sam skontas neke stvari. Svaka cast na trudu, drago mi je da ti je uspelo... Pozzzz
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
uuuu kako sam bio pop..deo...prodao sam stari racunar,uzeo ovaj novi pre 3-4 dana,instalirao sve potrebne programe,isprebacivao sve podatke sa starog,sredio muziku...radio sam 2 dana,i posle svega,on ce meni INVALID ?!? rekoh -pa necu te obarati,pa ne znam sta da je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bootini, file, invalid |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|