|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Bas Fino i cisto zvuci.....
Pocetak zvuci kao nase Makedonsko Oro "Optan, Toptan, Kiselo Mleko" samo u drugi ritam ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug ti si lud...
![]() Svaka čast,jabi samo malo pojačo bass i dodou neki acc akustične gitare (e sad možda je to sve kako treba al ja imam speakere na lap-topu,to mi jebe kokoške)
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala ljudi
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Odlicno si uradio svaka cast Marco...Kad smo vec kod kola ako mogu nesto da vas pitam. Tragam za kvalitetnim MP3 snimcima raznih Popularnih kola (Vlaska, Uzicko, Sestorka itd itd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cao Marco,lepo zvuci kolce,ja bih samo malo digao kontra cinelu,u 3:20 minuti,kad svira frula stavi tercu harmonike (Kabina) ili liniju.U tom delu malo prazno zvuci snimak i na mojim zvucnicima malo je,cini mi se prenabudzen bas,skini mu malo bas na EQ.Jos kad ubacis kontra gitaru bice jos potpuniji snimak.Lepo,lepo.Studijski posao je bas picanski posao,pravio sam i ja par pesama u studiju sa Goranom (Bivsim pevacem iz Medenog meseca i Medenjaka),znam svaki komentar je dobro dosao.Da li bi stavio ova dva basa na download?Drugarski pozdrav!
A da,za kontru mozes da koristis,ako imas,mislim da se zove real guitar VST.Ima tu,ne znam tacno da li je steel ili fingered gitara,samo je zandefujes i dosta dobro radi a mozes i da je kvantizujes.Jedno pitanje Marco,neki lik iz Sapca mi pricao da moze audio snimak u cubase sx da se prebaci u midi traku i da se kvantizuje na sta sam skeptican?Znas li ti sta o tome?Pozz http://www.youtube.com/watch?v=ZlA4m95ESyg Kako moze da se poveze ovaj yamahin mikser sa racunarom da bi moglo ovako da funkcionise???????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
eeh jarane marko ,lijepo si mi odmorio uho jer si odsvirao stalozeno i podsjetilo me na moga bivseg harmonikasa dragisu veselinovica,tako se nekada sviralo brez prevelike pompe i hampe ali tacno i umiljato.a sto se tice kritike osjetio sam i sam da nema kontre i zaista je malo prazno u dionici kod one recimo frule i mozda da malo podignes harmonski tepih.
moja ocjena bravo jarane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Joj sto se basa tice moram da ga semplujem jer je on Vst i ima svoj pleyer u Cubase-u!Evo obecavam kad nadjem prvo slobodnog vremena semplovacu ga bas ono detaljno da ne manjka nista i stavicu na download jer i meni treba ali se nema vremena jbg krenula je sezona
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (24.06.2008 u 02:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
marco, studija, zadnje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|