|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
aaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() Duki daj jos takve snimke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Jel ovo montaza?? Ovo je nemoguce izvesti uzivo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Sta vam je ljudi ovo je eksperimentalna muzika.Imaju od mene A+.
Nagradno pitanje:Ko moze da rasclani svaki instrument i da kaze (napise) ko odakle svira. Nagrada je CD "Karizma bend" i uputstvo za slusanje. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Narode,ovo je totalna zajebancija.Odsvirano je u garazi na probi.Ha,ha.Otkud je dospelo ovde,ha,ha,ne mogu da verujem.Znam sve clanove ovog benda licno.Ne zovu se Karizma,nego kao...inace momci su dobri muzicari,moji drugari i super zvuce.Pevaca znate svi,pevao je u dva poznata benda i imate u repertoaru sigurno njegove pesme jer je sa tim bendovima snimao albume za GRAND i GOLD.Posto je u pitanju kolega sa kojim se druzim,ne mogu vam otkriti ko je u pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Eee...pa kazi ko je, kazi...nisi fer ako ne kazes, daj dovedi ga ovde na forumu.
Ako je tako kao sto kazes, zajebancija im je uspela...a vidim i da su se neki na ovom topicu navukli pokusavajuci ozbiljno da objasne problem sviranja i interpretacije, meni je ovo mnogo smesno, pa cak i sad sto kazes da su se zezali...veoma zanimljivo i smesno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovaj snimak imam vec mesec dana i rekli su mi da ne pricam ko je u pitanju.Inace momci rade ozbiljno,imaju svoj sajt i trenutno snimaju album.Pevac peva ekstra i ima sirok repertoar.Proslu sezonu je radio samnom i mojom ekipom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.09.2007
Downloads: 121
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG i3
![]() |
![]()
******.********
Kršiš pravilnik po drugi put. Zapamti da unutar postova nema privatnih e-mail i web adresa !!! Ovdje se nitko ne reklamira džaba. To je ZABRANJENO !!! Promijenjeno od kreso (26.06.2008 u 09:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
hehehehehehe, ma najaci je snimak, umirem!!!!
legende , a dobra je fora a ako nije fora jos je zesce.... a ko misli da moze ovako pjevat i svirati neka proba, nije lako masat ovako.... ozbiljno pozdrav svima ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
DJ i Maskota!
|
![]()
zsimonovic-malo si se ti duso preso,ovo nije namestaljka a ti tvoji Karizmaticni te pale da su se zajebavali,ovo nije zajebancija provereno
![]() Evo jos nesto lepo http://boomp3.com/listen/by84l37ew_h...varoti-sa-svad
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bilo, daleko |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|