|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Za sad iPhone...cekam drugu ediciju sada...PA2X, kako to drugu ediciju kad je
Steve Jobs tek sad najavio?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imao sam Nokiu 6500 classic, i sad sam doplatio za N95 8G. Telefom je strava, a i ljepsi je od obicne n95.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nokia majka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nokia N73
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
![]() Promijenjeno od Hashimaga (15.06.2008 u 12:37 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
E to od TMobile ok al inace ovo ce sada biti zvanicna druga Edicija od Apple.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
nokia 6131 crna, elegantna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja imam Motorola v3i
Koristim ga najvise jer je tanak i ne smeta kad ga nosim u dzepu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug poslušaj prijateljev savjet...Imam Nokiu N95 i mogu ti reći da je NULA prema Sony Ericssonu P1i...Dakle P1i ti je MAJKA od telefona,jest da ima malo slabiju kameru,ali zato ima odličan zvuk (premda N95 ima 2 stereo zvučnika),baterija mu apsolutno više izdrži (meni kod n95 jedva jedan dan),i sam po sebi ima lep design...Dan danas kod nas mobiteli koštaju 1eur uz to da podpišeš ugovor s operaterom za 2 godine...8 godina sam bio bolestan na Nokie ali ovi današnji modeli Nokie---sranje živo...Baterije ne valjaju Ku#$%a a i ovaj Symbian ne radi stabilno...Ja sam svoga nosio već 2 pta na servis,a P1i radi već pola godine bez problema,a ispo mi je par muta iz džepa...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, koristite, mobilni, telefon |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|