|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
VA je jednako dobra kao G serija, VA-76 npr. opet kažem da volim velike klavijature!!! Zato sam VA-76 i naveo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nece niko da se svadja sta ti je
![]() opusteno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Daleko od toga brate da neko hoce da se svadja.Samo me je zanimalo misljenje zasto si se razocarao i prodao E60.
Ja licno postujem svaku klavijaturu,ali odnos cene i kvaliteta mora da bude realan. E60/50 je otprilike u klasi sa PA50 ,a i cena ima je slicna..... Uopste nije bilo nikakvih svadja ,a ni provokacija.Zato pozdrav IGORCINA.Sve je ok. -----------Da nebi skretali sa teme vise--------------------------------- Zato mixer ti slobodno mozes da ubacujes ritmove u E50 od G1000.Samo procitaj savete koje smo ti napisali i sve ce biti OK. Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Eto ja bih samo nešto nadopisao,kažu ljudi nejdu svi ritmovi Rolanda na svakog Rolanda,ja sam 99% uvjeren da idu osim STH,ovako STL ritam npr. sa G-1000 kad se prebaci npr. na E-96,svirat če on....al neče bit svih instrumenata zato što G-1000 ima više zvukova i varijacija u zvuku pa ti instrumenti neće svirat na E-96.E a zato se ljepo ode u User Style (opcija za pravljenje ritmova) i tamo se stavi neki drugi zvuk (najbolje GM mapa) umjesto toga kojeg fali na E-96 i ritam opet radi normalno al se malo drugačije čuje zato što nisu isti zvukovi ko na G-1000.
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
uuu al se otegla tema. hvala ljudi na odgovorima,radi,radi ovo.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|