|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
|
Ljudi, ajde mi pomozite.... Kako se resetuje PA-800??? Ja imam pa80 ali pa800 nema floppy, i nije mi jasno kako se resetuje klavijatura??? Moze li neko da mi objasni, molim vas, tu mi je drug, a mashina mu se jako zabada... HVALA VAM UNAPRED!!!!
|
|
|
#2 |
|
Stvarno kod kuće
|
Ja cu da ti kazem druze sta je prblem sa pich bendom kod Korga,taj sam problem imao i na Pa50,Pa1x i Pa1xPro!Mnogo su mu kratkee zice od ploce do pich benda i onda kada staalno guras modulaciju na gore na onoj spojnici sto ide na pich bend izvuce se jedna zica od tri koje postoje!Nek otvori klavijaturu i neka pogleda to obavezno jer sam imao isti problem na tri klavijature!Lepo skine konektor ode kod mehanicara da mu produzi zice i nek mu zaletuje sve to dirket i posle nek stavi silikon da ne postoji moggucnost da se zive nekim slucajem spoje a silikon ujedno i drzi zice da se ne pokidaju
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
|
Ali, Marco, mi smo chak probali i da iskljuchimo pitch sa ploche, i bez njega da upalimo klavijaturu, i radi to isto. znachi sve isto radi i kad iskljuchimo pitch sa ploche!!!!
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
|
Molim vas ljudi ko zna da mi kazze kako se obara sistem na pa800 ????????
HITNO MI JE!!! Aj molim vas neka mi neko kazze ko zna...
|
|
|
#5 |
|
Banovan!
|
Prijatelju otidji na ovu stranicu http://www.korgpa.com/pa_root/en/pro...0_soft.html?en
i skini Pa800_os_v160.zip (5.5 MB), Pa800_os_res_v160.zip (113 MB),Pa800_format.zip (800 KB) imas upustvo uz to .... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Početnik forumacije!
|
E, Daisa, hvala ti puno, uspeli smo da oborimo sistem i sve sredimo, ali sad kada smo vratili fabrichku postavku i stavili novi sistem, ne rade zvuchnici. Znachi sve se vratilo ali se nishta ne chuje na zvuchnike! Znash li zashto to?
|
|
|
#7 |
|
Banovan!
|
Idi u global pa u audio setup pa na met/mp3speakrs i vidi jel cekirano speakers ako nije cekiraj ako nije to onda nije nesto dobro uradjeno jeste sacuvali backup?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Početnik forumacije!
|
Molim vas ljudi ko zna da mi kazze kako se obara sistem na pa800 ????????
HITNO MI JE!!! Aj molim vas neka mi neko kazze ko zna...
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| pa800, problem |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|