|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
I moja malenkost se pridružuje lepim čestitkama.Ko radi neka mu se i isplati..Sretno momci !!!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hm...
Pa to ime mi je jako poznato... -Nista,'ajde samo napreD...
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Samo napred Alix i sve najbolje.Da nije mozda on skoro pevao na BN televiziji u emisiji "Zapjevaj uzivo"?Ako je taj na koga ja mislim onda je decko stvarno OK!!!Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
svaka cast Alix i tebi i Dejanu,pozurite i pravo u Sidnej ali ne zaboravite nam donijeti bar po jednog kengura,ja imam svoj mali ranc pa bi mi dobro dosli i kenguri pored kerova i macaka.
puno srece jarani moji. |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da nije mozda on skoro pevao na BN televiziji u emisiji "Zapjevaj uzivo"?
UPRAVO TAJ!!!! Inače da se previše ne hvalimo,ali momak je fenomen u svetu muzike...Najviše ga vole krajišnici i šumadinci pošto ima jaki repertuar s tog područja...Nadam se da ćemo naći neku "pravu" ponudu i kafanu za stalni rad jer evo noćas kad smo svirali došlo do gužve i izgubuli smo tezgu zbog nekih kretena što se foliraju da su mafija...Šteta da izgubismo ovako dobru tezgu... Svima hvala na čestitkama i takođe da vam je sve najbolje,Pozdrav iz Slovenije!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]() ![]() jebiga .... na zalost desava se i to .... kretena koliko hoces. Vrsta koja vrlo tesko izumire ![]() Mnogo srece u nalazenju nove, BOLJE tezge ![]()
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo slucajno lutam po youtube i naletim,Alix buraz ne bi se ni pohvalio da poso ide svira se na sve strane a svom bratu nebi ni snimak poslo.....evo mog brata Alixa na sceni..poslusajte kako sintovi rokaju.......pozdrav buraz
http://www.youtube.com/watch?v=eu-FH...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=D1LQq...eature=related
Favoriti |
Oznake |
dejan, marković |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|