|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mene bi usrećilo da imam više mozga u glavi...Sedmicu dana koristim klimu pa mi sad žena (trudna u 7-mom mjesecu) otišla u bolnicu za par dana jer se prehladila...Za čuda nama nikome ništa al ona je bila osjetljiva...Ljudi MANTE se klime u stanu (posebno one prenosne što joj puniš plin-to je smrt)...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Jager,mykeli-dobro sam sad hvala bogu.U subotu me drugarica povezla kolima na svirku jer su moja kod majstora bila i budala nas neka zakuca na semaforu,proso na crveno,i ja sam uspela da se koliko toliko zadrzim pa samo glavom udarim o vrata ali drugarica mi najebala jer je bas u njenu stranu udario pa je slomila ruku i isecena vratu od stakla,jos je u bolnicu,mene su danas pustili iz bolnice i skinuli mi kragnu.
Bila bih najsrecnija da mi je drugarica dobro kao sto nije ![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jaoo bas mi je zao.
Svakom se to odnas moze dogoditi, pogotovo sad kad svako vozi kako hoce. Drago mi je da si dobro...i zelim tvojoj drugarici brz oporavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Otac nacije
|
![]()
Pilence tebi i tvojoj prijateljici zelim brz oporavak i sve najbolje....
![]() |
#5 |
Otac nacije
|
![]()
Alix bacaj tu klimu bolje da se malo oznojis nego da prehladis sve i jednu kosku sto ima u tebi.
Takodje tvojoj suprugi zelim brz oporavak i da sve bude naj naj...
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Auuuuu, Pilence ...
![]() Ne znam sta da ti kazem ... sranja se desavaju i hvala Bogu da niste vas dve jos gore prosle ![]() Zelim vam obema da ozdravite sto pre!
![]() |
#7 |
DJ i Maskota!
|
![]()
1.Da me ne boli vrat ovoliko od naglog cimanja
![]() 2.Usrecila me je vec jedna osoba sinoc ![]() PS.Hvala vam svima na lepim zeljama ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ovog, sta, trenutka, usrecilo, vas |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|