|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.03.2008
Mjesto: Hrvatska
Godina: 43
Downloads: 830
Uploads: 21
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA800
![]() |
![]() Evo link : http://uanr.com/sdfloppy/ Mislim da je ovo riješenje bolje zato što nemoraš ništa lemiti na ploču. Samo zamjeniš kabel kojim je spojen floppy u klavijaturi sa drugim kabelom i to bi bilo to. Lp, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kakva sjajna zamena za skupi SD card slot!!!!
![]() Medjutim, i dalje ostaje problematika gde zalemiti drugi kraj kabla, kao i da li treba jos nesto od dodatne elektronike (a 100% da treba) ... Za sada smo na polovini posla, ali u svakom slucaju se napreduje.
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
Vidi ja još nisam stigao otvoriti svoju klavijaturu ali mislim da u njoj na ploči ima već postavljen priključak za floppy koji se već nalazi u klavijaturi. Ako netko ima sliku neka mi pošalje. Ako ima priključak onda treba samo nabaviti ovaj kabel koji se koristio za priključak starih floppy disketa 5,25" i samo ga spojiti na mjesto gdje je ovaj sada spojen?! Lp, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa ne verujem da ce to tako funkcionisati. Postoje debele razlike izmedju flopy i card reader interfejsa... Sigurno je da se mora raditi neka adaptacija. Link koji si poslao pre svega govori o ugradji SD kartice u Linksys router... Tamo postoji jos gomila objasnjenja kako napraviti interface za povezivanje. No, ako nista drugo, sjajna je ideja za SD card slot!
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Momci svaka čast...Ko god se ovog sjetio ČISTI JE GENIJ!!!
Ne moraš da sebi nabijaš suvišne troškove za razne adaptere i zezancije,a i objašnjeno je do daske...Mislim da smo konačno poslije ovoliko postova,došli do rješenja teme i do uspješnih rezultata...Još jednom zahvala svima kolegama što su pomogli da se rješi ova dvoumica oko memory kartica na floppy priklop...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
Nema na čemu Alix! ![]() Bilo je i vrijeme da netko od nas to riješi(pronađe). Samo još da stignem otvoriti svoju klavijaturu i spojiti da vidim dali to sve radi. Sve što uspijem naći i napraviti uvijek ću podijeliti svima. Lp, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |