|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2007
Downloads: 963
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hvala puno na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ako hoces moss nabavi extrema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jeste, extreme je naj opcija ako zelis MOSS... Medjutim, ja iako imam extreme jos uvek NISAM kupio moss. Ni ne planiram vise da ga kupim!!! Jedno vreme sam bio jako zapaljen, ali, brate mili, pa nisu normalni sa cenama za tu staru karticu!!! Znaci, pored onako dobre sampler opcije za extreme ne pada mi na pamet da dajem polovinu cene extrema za moss prosirenje! Jeste, sjajna je stvar, klavijatura bi mi bila kompletna kada bih i moss imao ... ali brate rodjeni nema sanse da izdvojim toliko para!!!
Radije cu kupiti jos jednu klavijaturu ...
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Dosta sam cuo o Mossu,ali bih voleo da cujem neke prave snimke tog zvuka,pa da vidimo sta je sta.pozzz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To zavisi kakve ces boje koristiti sa MOSSa, snimke imas ovde:
http://basaristudios.com/id3.html sve je to sa MOSS board al to mozda nije tvoja muzika, samo znaj da MOSS moze to i jos 150 puta vise i mnogo vise sto bilo koji sint i sampler moze, nemoze se oni ni pribliziti MOSSu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
board, exb, moss |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|