|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Da... Ja sam rekao da Triton nema transpoze... Ali, kada sam to rekao, mislio na klasichne dugmice kao na svakom aranzzeru, a nisam zalazio u to da li u podeshawanjima ima transpozer... I, to shto je kolega pitao da li ima, jer ne zna, ne mora da znachi da ga treba izbombardovati rechima: "O, Boze, glupog li pitanja, itd..." Ako ti nije problem odgovorish, a ako te neshto vec smara, bolje nemoj nishta odgovoriti, nego napushiti choveka... Svashta...
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Da ima transpoze idi u global tamo ti je podesavanje za transpoze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Eeeee...jbg, taman sam hteo da kupim Tritona, a on nema transpoze, eeee...jebi ga
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
A jel se može na LE-u i TR-u isprogramirat TRANSPORSE na one dvije SW tipke (Assignable Switches)?????
Znači da SW1 bude -Transporse,a SW2 +Transporse. Ja sam si tako napravio na FANTOM X6.
![]() |
#6 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Brate ako mi kažeš gdje su ti gumbiči da on ima Soft. složeno ja ti dam svog Fantoma.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, transpoze, triton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|