|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
ljudi ja sviram na casio wk 1800 i delson koje su skroz slabe klavijature ali prolazim nekako ....:s moram sada kupovati nesto drugo do 1200 eura ali neznam jos sta , korg pa 50 ili pa 500 ili neka yamaha kao yamaha psr 3000 ili korg pa 80?? neznam sta da radim??upomoc sviram narodnu
evo kako to zvuci : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Svaka cast sto hoces da sviras na tim klepetalima, sad kad pogledam kako ti sviras i kako sviraju neka djeca, a svi sebi pokupovali pa800. Mislim ti solidno sviras, samo ti fale bolje klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
KRCMAR---100% si u pravu...Gledam neke prdaroše imaju PA800 i TR-a,ili slične profi klaviature a nemaju pojma ni akorde nit trilera a ovaj momak s tim kanticama svira...Moja preporuka ti je drug od ovih što si naborojo---PA80...TO je majka od klaviature i još uvjek najprodavaniji sinth na našim prostorima...S njim ima da zvučiš onako kako treba,a sad će se sigurno naći neki pa napisati nemoj PA80 uzmi PAS3000...Tako da samo možemo dati svoja mišljenja a šta ćeš ti uzeti to je na tebi da presudiš...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, misspeled, pa500, psr3000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|