|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajde da onda i kudimo: Zaboravno Pilence.... c,c,c,c,c
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
evo prijatelji i meni je drago da imate jedan ovako edukativan sajt i moze se svasta od vas nauciti jer ste spremni pomoci,samo jedno zamjerim sto ste toliko strogi sa pravilima kao u nekoj policijskoj drzavi.savjetujem da se poslusa BORA CORBA i pravila pravila -novi sam na sajtu ali cu ubrzo dobiti toliko BANANA da necu morati vise ici u trgovine.-NEMOJ OVO NESMIJES ONO-tko ima danas vise toliko vremena da cita jos i pravila kad zeli da se ukljuci u jedan ovako dobar FORUM. LIJEP PZDRAV.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Godfather
|
![]()
Svako pravilo postoji sa razlogom!
Dok ih nije bilo, vladala je anarhije, i ovo je bilo daleko od konstruktivnog i edukativnog sajta... ![]() Vishe je bilo mesto na kome smo se Miodrag i ja nervirali, i mesto sa koga su ljudi spremni da pomognu odlazili...
![]() |
#34 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Poz za sve muzicare!!! Sajt je bas fin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
eeeeeee care daleko sam ja više od "momak".... hehehehehe
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Drugar foruma
|
![]()
Sto za mene nece neko da kaze MOMAK! Pivo placam iz momenta!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
naravno HVALA na komplimentu........
pozzzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma kakav momak...Greber je MOMCINA!!
![]()
![]() |
#40 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo i mene,prosto nemogu biti ravnodusan a da ne kazem koju rec i ja. Nisam nesto posebno aktivan na forumu,iz opravdanih razloga,ali ovo je prava stvar za muzicare,i drago mi je da sam i ovde naiso na dobre ljude,koji su spremni da pomognu oko bilo kakvog problema. Nisam citao bas sve sta su kolege rekle i koga su sve hvalile,ali mislim da ima i onih koji mozda i nisu za hvaljenje ali su u manjini tako da ne umanjuju vrdnost sajta i foruma. Dopalo mi se ono o osnivanju stranke,podrzao bi taj predlog oberucke
![]() Pozdrav svima i samo nastavite tako!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kolegamablaćenje, mišljenja, pohvale |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|