|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Evo kako taj mali SD2 zvuci na obicni MIDI file, neobradjivan, nista, samo onako:
http://www3.speedyshare.com/data/876656720/11043649/17265351/SD2%20Emina.mp3
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Koja je cena tog modula?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Oko 350$ mislim.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ludilo !!! Davno sam preslusao sve demo-e od Ketrona SD serije...prelijepo zvuci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sta me najvise cudi je cena i masina sto je mala, ko 2 kutije cigareta.
Sad u studiu mi je najglavni modul, znaci sequencer i ovo i eto ti studio. Taj bass sto je tu najvise od sve basove na sintove do sad mi se svidja. Warm Bass se zove. A ima i dobar Finger i Picked isto.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne poznajem tacno SD...al ovo Emina sto ti je primer ne vidim nista posebno???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa to i jeste nas mentalitet sto mi ocekujemo CHUDA koji su tu al mi ih ne vidimo.
Sacu ti reci sta je Chudo ovde: I ja i ti i jos mnogi imaju PA800 il PA1X il PA2X koji su svi iznad 2500$ tako? Ovo je masina od 350$ ko dve kutije cigareta velicina a u mnogo slucajeva zvucice i mnogo bolje nego te nase masine koje sam nabrojao gore. Sad ti sam izracunaj sta je cudo ovde...il ocekivao si da samo svira?
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio BasariStudios za ovaj koristan post: | veselinovicvs (17.05.2015) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ketron, sd2 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|