|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Ah, pa to je opste poznato pravilo ... ili radi sa tobom neko kratko vreme i odeeeeeeeee... kod nekog servisera ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja ne pijem uopste!
Mislim i kad sviram i kad ne sviram,zato i tesko podnosim one gnjavatore na svirci. ![]()
Sledeći član vam se zahvalio kuki za ovaj koristan post: | grupa_Neretva (27.10.2010) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
A da, zaboravio sam za to oko pevacice.
To je to...gde ima saradnja...ima u svakom pogledu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
No.1, dobro je to kad se spoji lepo i korisno
![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
eeehh prijatelji moji sa pjevacicama je prava .izdarija pa zbog toga sam pola moga muzickog staza radio bez njih jer se moglo, imao sam pored sebe punih 8 godina jos jednog izvrsnog pjevaca.mada sam ipak puno radio sa pjevacicama ali ovim velikim zvijezdama i to traje samo jedan nastup(jednu noc)pa nije bilo velikih problema.A po nekim pravilima je uvijek bilo uzmi si pjevacicu nauci je pjevanju i ponasanju pa postane malo trazena i odeee u drugi bend.tako je to vjerovatno i danas ali fala Bogu ja mogu bez njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
ne ide svirka bez alkohola, nikako, mora se popiti, bar malo. samo oprezno, bez preterivanja. ja znam za mene, par puta sam se odvalio u kafani, dok sam radio, pustim ja klavijaturu i odmah se hvatam za mikrofon. kakav pevac, ma sta ce mi on. jadan covek ni ne moze da peva od mene i da hoce. a ne moze ni da me iskljuci kod mene je mixeta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja kad se "ušikam" na svirci ladno mogu da radim samo na hornama...ha ha ha...sav ton mi ode u bas i stalno mi fali visokih...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne volim da se napijem, a onda zasto da pijem ako treba da ostanem trezan?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Pročitah dobru izreku:
-Neko pije od tuge, neko pije od sreće, a neko pije od jutra... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
ne pijem uopste, a ovaj moj pjevac 3000 puta bolje pjeva kad je trijezan, al ga on voli mahnut...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
alkohol, svirka |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|