|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Da....ima i taj problem,neki nisu dobili nastavak (znači kabal i MIDI) koji se spaja na matičnu ploču,na matičnoj imaš iglice (pinove) za MIDI al vjerojatno nisi dobio taj kabal.
Onda ti je najjeftinije otič do komp. dučana pa pitat dal ima ju takvo što,ili ako ne onda uzmi kao što su kolege već navele maloprije USB-MIDI kabal koji je odprilike 40-45 eura,vidim da je kolega svirko predložio EMU 0404 Interface,to je mark kartica al je 200 eura,dok je običan Emu 0404...100 eura. znači ovo ti treba za komp:
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (18.05.2008 u 15:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Da brate,-u pravu si...
To ja nemam... I bas treba da bude te zute boje.. -Gledao sam kod druga.. Hm... Pa ja mislim da bi trebalo da moze takav prikljucak da se stavi u maticnu,-ili gde vec ide... To Vingula,-bas to care... E,-raspitacu se.. E,-al' uvek ja moram da budem neki baksuz...
"Ne cini drugome sto ne zelis sebi"... Promijenjeno od jmilan (18.05.2008 u 16:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa nisi drugare maler, nego te nisu takve stvari interesovale kad si kupovao PC..
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pametno receno od tebe brate,
-al' to je bilo pre 5 godinica,-moj cale je kupovao komp... Al' eto iskreno,-pre 5 godina jesam se bavio muzikom, -al' za MIDI kabal nisam cuo,-tako da ima smisla...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kartica, muzicka |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|