|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Danke Für Die Antwort Und Kannst Du Uns Vielleicht Sagen Wo Wir Das Erwerben Können? Danke Im Voraus!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Dobro,al vidim na par postova od ZDRAVKOMARIA da ipak zna Hrvatsko-Srpski,ima dosta ljudi ovdje i iz Makedonije pa se ipak razumijemo.
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Neka pishe chovek kako mu odgovara...
Sad, pitanje je da li se moze naci neko voljan da mu odgovori an pitanje... ![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
中華航空不只提供您最多航線的國際機票與最多元的航班選擇,更為您精心規劃各國航空公司自由行,讓您可自行 選擇大阪機票、東京機票、日本機票、泰國機票等優惠國際機票 ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Kakve veze avio putovanja imaju sa ovim sajtom?!?
Disha, daj malo ozbiljnosti... Mogao si bar da kazesh: 私たちわからないドイツ語、日本語、しかし、私たち知って... Mada si ti pisao na Kineskom... ![]()
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Jel sam ja fulao forum ili je ovo yu-midi???
Eto, posjetim temu o alkoholu i to mi se događa. Nemo'š vjerovat Svirko p.s. btw, ako može jedan odgovor na brzaka od kolege Vaxtera, da ne otvaram novu temu, a vezano je za upload Naime sinoć sam stavio upload fajla pod mp3/Demo band neki svoj mix, danas ga vidim pod Novi fajlovi, ali tamo pod mp3 ga nema, a vidim da se skidalo, pa ne vidim u čemu je problem. Možda da se ipak okanem teme u vezi alkohola!? Promijenjeno od svirko (17.05.2008 u 21:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Engleski---majka sviju jezika...Većina ih zna,i mogo je u engleskom da piše...Al nema veze...A kako se momak snalazi na ovom sajtu ako ne zna naški?Zna ga al neće da ga koristi,vala i ne mora---Njemu na sramotu da ne zna materni jezik...Vala nema ljepšeg boljeg jezika od našeg---(a šta vam znače oni kineski znakovi?)
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Ono shto je daisha napisao su Kineska slova, i prekopirao je tekst sa sajta china airlines-a, chini mi se.
Prichaju o nekim aranzmanima za putovanja... Ja sam mu odgovorio na Japanskom... ![]() Ko ne razume, moze da prevede na http://translate.google.com/ Od nedavno je podrzan i Hrvatski jezik... ![]() @zdravkomarija Moguce je da su setovi koje si skinuo spakovani sa RAR kompresorom, tako da je potrebno da skinesh winrar, ili neki drugi program za raspakivanje ovog formata. @svirko Fajl nije bio u mp3/Demo, vec u klavijaturama. Premestio sam ga.
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zezaj ti zezaj...Švabo jedan...Sad sam te odkrio ko si ti...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Hehe...
znam nekoliko jezika, ali Nemachki ne... Engleski, Francuski, Ruski i Shpanski da, ostalo... Jbg... Puno ih ima... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
download, problem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|