|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Eto, nakon 24 sata i ja sam pametniji za jedno novo iskustvo.
OS od Pa80 bez hardwerskih promjena ne može ići na Pa50 i ne radi. Ali ![]() ![]() ![]() ![]() Treba u program modu smanjiti volumen na svim oscilatorima na normalu i onda kopa. Treperenje se je javljalo kako sam i pretpostavljao radi jačine izlaznih predpojačala, koje su kod Pa80 dosta jaće u odnosu na Pa60 i Pa50. A pošto sam ja prtljao u program modu i pojačavao volumen pojedinih soundova iz user sekcije, ti programi i performance su na Pa50 doslovce grmjele na 50 % snage, a zvučnici su htjeli poiskakati iz kučišta. To je naravno rezultiralo slabljenjem voltaže na cijelokupni sistem, pa je monitor zbog toga dobijao manju voltažu za svoje napajanje. No od kad sam vratio vrijednosti na normalu SET-ovi istina bog nisu baš tako zvučni kao na Pa80, ali rade i ekran više ne treperi. Eto, pomogo si sam. Samo da znate ako će ko ikad imati sličan problem da znate o čemu se vjerojatno radi. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
desilo, Što |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|