|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uuuuf bice ovde zakuvavanja!!!
S'toga ja necu da prokomentarisem koja mi je najlepsa,a koja najbolja! Napisacu mozda kasnije ako tema krene lepim tokom ![]()
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Sto se izgleda tice najvise mi se svidjaju KORGovi aranzeri, sve poslje i ukljucujuci PA80. Takodjer mi se puno svidja izgled KETRONA SD1, SD5 i YAMAHE 9000PRO i svidjaju mi se izgledi ovih novih Yamahinih srednja klasa aranzera...u glavnom mi se svidja izgled svih klavijatura koje nemaju onaj "svemirski brod" izgled...kao boju, najvise volim sivu/srebrnu iako je moj PA800 plav
Koji je najbolji aranzer???...onaj na kome znas da sviras Eto vidite da se mozemo druziti fino i u ovakvim temama Promijenjeno od Korgminator (15.05.2008 u 15:31 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
UBJEDLJIVO najljepsa i najmocnija klavijatura je Roland e86
![]() ![]()
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa80
![]()
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala nekim ljudima na odgovoru...
Pa,-naravno da je bilo.. Al' tad kad su te teme bile postavljene sigurno nije bilo nekih klavijatura, -neke jos mozda nisu izasle... Sigurno da su se i misljenja promenila.. 'Ajde,-zakljucajte je,-kako hocete... No comenT...
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zaključujem po postovima da je Korgovcima Roland najružniji od svih...
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Yamaha i Roland
![]() Meni je bitno kako to izlazi na kutije.A moze da bude ruzna klavijatura koliko god hoce. |
![]() |
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
E brate samo kad bi cuo kako neke od ovih cuda izlaze na Kutijama...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
Ma svaka je dobra i lepa ako zaradjujes sa njom.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
bas kontam uzeti ovaj sd2 zanima me kako se edituju zvukovi jel preko nekog softvera ili...negdje sam bas vidio da ima upustvo kako ga povezati sa pa800 ...
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klavijatura, naj |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|