|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Alix
Ma prijatelju nisam ja agresivan dok me ne diraš i dok mi ne spominješ mater. Vjeruj mi, zadnju kap krvi bi ti dao ako si čovjek. Ali ovaj hajvan mi je pred svim ljudima jedno 3-4 puta onako sočno opsovo mater, e onda je vidio kako se psuje šakama po glavi. I još mi prijetio da će mi sve instrumente polupat ako nečemo dalje svirat ... cccc ![]() Nasmijalo me ovo s kolcem. Stari moj, nema više pravila. Nikad ne znaš kakva im muzika paše. Eto, sječam se jedne paklene svadbe (400 gostiju), rasturili smo repertoarom i tempom. Ono opće ludilo. Ja barem imam taktiku da ih što prije smorim goste jer nakon 2 sata po ponoči treba lagano privest svadbu kraju. Od početka luđi ritam i brzi tempo, a potom sve sporije. Pred ujutro sentiši. Al ovi se nisu dali. Samo brže i brže. Ujutro zapalili pred salom na sred ceste krijes, vatra ono 3-4 metra visoko i svi u kolo oko nje. Promet stao, auti trube. Ovi iznjeli van burad s pivom i vinom i udri lokat i plesat. Stari moj, svadba je trajala 22 h s možda 5-6 pauzi po 15-20 minuta. Totalni lom. Bilo je para ko kelja. U vrečama smo ih nosili ![]() ![]() ![]() A komadi. Ajoooj, koliko sam puta znao u po svadbe otić s kumom il mladinom sestrom malo na privatne satove "pjevanja". Znali su me moji iz benda samo ružno gledat, kao ja hebem a oni po 2-3 sata sviraju bez harmonike, a raja ne puši zabavnjak nit pod razno ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Volim ivanu !!!!
Promijenjeno od maricm (18.12.2008 u 22:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.03.2011
Mjesto: vlasotince
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
evo jedne moje skorasnje dogodovstine. krenemo sa kolegom na svirku i svratimo po kolegenicu a ona zivi blizu cigan male.popili mi kafu i kad smo stigli kod auta neko uzeo iz njega mixer i zvucnike...strasnoooo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
U, al' ti je dogodovstina...
![]()
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Jel svirao neko na septickoj jami!?
![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Odakle ih vise samo izvlacis,idi bre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Ma, na svakoj tezgi ima nesto zanimljivo, ovaj vikend mi "zapao" sve pod satrom...
![]() To na jami je bilo u subotu, kasnije smo dobili i tepih preko ploce... ![]() ![]() A, juce kisa pada ceo dan, nema bine, oko mene voda, cak je iznad jedne kutije bio rasiren kisobran, satra nema gde ne propusta... Na kraju se domacin potukao sa dve cerke u kuci i tu je bio fajront... ![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Hehe samo dobri muzicari sviraju po kojekakvim objektima , a pvi sto neznaju vola da ubodu u ekskluzivnim restoranima . Ja sam ljudi pre desetak godina sviro u kocinu gde su bile svinje , gazda je samo posuo speskom i pici , secam se da se harmonikas ukopo u djubar koji nije bio ociscen .Bila je to svirka u idjosu kod kikinde decko doveo mladu , pa bze dalje odma veselje , hm ala je bilo paraaaaaa , ko pleve da ne kazem ko g....a hahahaha
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
U nedelju neka tezga, pevac stoji pored mene i peva, zavrsavamo pesmu i cujem da mi nesto zuji u klavijaturi...
![]() Onako izgubljen, naginjem uVo prema klavijaturi i kazem mu: Brate, nesto mi zuji iz klavijature.... Kad u slajderu od sekvencera(BALANCE), musica iliti muva zabola glavu izmedju onih gumica na potenciometru i ni tamo ni't ovamo... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
anegdote, dogodovštine, tezgi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|