|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Rondzo, gde ti zivis u USA?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
@ No.1
Hvala! Ne brini necu previse gnjaviti, inace volim da se sam mucim dok ne skontam kako sta ide! @ Nedim Ja sam u Virginia Beach-u ili Bitchu, po naski! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 301
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hajde da se i ja upisem....
nisam stigo ranije... ja sam mario...svicarska...29 god bracno stanje:NEIZDRIVO financijsko stanje:KATASTROFALNO djece:jedno..(drgo na putu...stize za koji dan) klavijature ![]() samo....malo vremena za sajt i muziku...ljeto stize i sezona motora pocinje..(a to mi je u krvi)....tako da presviram ljeto na yamahi R1 ![]() pozdrav za sve clanove pa se citamo opet na jesen malo cesce....ili dok nepolupam ovu spravicu...
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo i ja da se upisem,posle BANANE od 14 dana osecam se kao novajlija
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nidzo , komso , jel me ti to navodis da ti kazem sto sam dobio bananu pa da je dobijem ponovo ???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|