|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Mjesto: B.Crkva
Godina: 40
Downloads: 130
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Pecanje,kampovanje
![]() |
![]()
Druze,ja sam pre mesec dana kupio pm-1000-2 i dva para zx-4,sa tom kombinacijom dobijas vrhunski ton nema sta,bas zato sam i provirio na ove teme da vidim komentare........moja topla preporuka da napravis ovakav komplet,mada uglavnom nosim na svirku dve zx-4 i dva bas bina,extra radi....poz..........
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako imas love ili Ev Zx5 ili Dynacord D-Lite 15 i to je to!Velika je razlika izmedju Zx4 i Zx5,ali bukvalno velika je razlika!Ono sto na drugim kutijam izlazi muljavo i nejasno na ove dve klase sto sam ti nabrojao izlazi extra dobro i jos ako imas PM2 veseli se kucni domacine
![]()
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ima li neko da kaže koju reč za ove ZX1 kutije...200W...ima li to kakvog smisla...u poredjenju sa SX300 kutijama kako vam izgledaju?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Druže ZX-serija (pa to bilo koje kutije uzmeš u obzir) u TOP serija u ElectroVoice-vom proizvodnom asortmanu...Dakle to je ponos EV...E sad ZX1 i SX300...Što se tiče reprodukcije i čistine zvuka,apsolutno su bolje ZX1,ali što se tiče snage i upotrebe za svirke nda su SX300 bolje po svakom pogledu...Dakle ZX-iz njih izlazi vrunski zvuk,ali kod ZX1 je problem jer je 8" bass (kutije su stvarno pici-mici male),i nejačke su za živu svirku u kafani...A SX300,imaju slabiju reprodukciju,čak su 65*X65* (ZX1 ima ugao 90*X50*),ali zato veću snagu i izdržljivost...E sad kad bi spomenuo nove kutije EV ZX3...Dakle fizički nema velike razlike (dimenzije,zx3 su malo teže),ali zvuk im je FENOMENALAN...Nisam imo prilike da ih isprobam,ali svakako su najnoviji model i mora da rade 100% vrhunski ko cjela ZX-serija),još ima čak 500RMS/1000PROG/2000Peak snage što je apsolutno LUDO za 12" kutije kad se uzme u obzir da većina 15" zvučnika nema tolike izdržljivosti...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nisam našao u ponudi ZX3 ...imaju ZX1,4 i 5...potražiću "trojku"...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
@rolandinjos
Ako sviras sam u malim lokalima ZX1 je majka, sa vuferima... Za bas se ne sekiraj, ima ga dovoljno, samo su preskupi! Ima tu dosta stvari da se uklope i poklope u vezi SX300 i ZX1, pojacalo, MIX, itd... Po meni ZX1 "igracke"..uzmi bolje sx bilo koji!! Sad ce kolega da se pojavi pa da se svadjamo, hahaha...
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ovo jos nisam nigde video vuferi i bas binovi u malim lokalima. Cestitam svima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |